Pomýlila som sa pri braní antikoncepcie

diana838
23. dec 2020

Dobrý deň stala sa mi taká vec mám prvý kráľ antikoncepciu a pomýlila som sa v braní 2 týždňa .
Na tabletkách mám napísaný deň ako ich brat Po,Ut,St....
A mám to tam vyznačené šípkami ja som na miesto Po a Ut tabletky zobrala sobotnajšiu a nedeľňajšu .
Čo mám robiť mám si zobrať teraz pondelkovú utorkovú a aj teraz v stredu tabletku alebo mám pokračovať v braní tabletiek po nesprvánYch dňoch na tom balení ?
Za odpoveď Vám ďakujem 🙂

nelca84
23. dec 2020

@diana838 su tie tabletky vsetky rovnake? Ak ano, tak je jedno ktorym dnom zacnes, normalme pokracuj dookola blistra. Tie dni su tam len pre lepsiu kontrolu. A buduci mesiac si lepsie pozri, ktorym dnom zacinas. Je to dobra pomocka ak napriklad zabudnes uzit tabletku, tak na druhy den hned vidis, ze ti predchadzajuci den zvysuje.

bona
23. dec 2020

@diana838 aká to je antikoncepcia? Pokial jednozlozkova (že v každej tabletke je rovnaký obsah hormónu) je úplne jedno,ktorú tabletku zoberieš,tie dni sú tam len pre uľahčenie užívania a kvôli prípadnému zabudnutiu. Čiže v klude zober tie zabudnuté a potom pokračuj normálne ďalej..

diana838
autor
23. dec 2020

@nelca84 je to antikoncepcia lunytta a nikde v letáku som nenašla niečo o tom že by mali tabletky iné množstvo hormónov máte s týmito tabletkám skúsenosti ?

nyusika
23. dec 2020

@diana838 tam je to jedno, ktorý deň užijes

nelca84
23. dec 2020

@diana838 nemam, ale ak su vsetky rovnake, tak plati co som pisala vyssie.

diana838
autor
23. dec 2020

@nelca84 čítala som že sú tam iba dva hormóny v každej ... ďakujem za pomoc 🙂

nelca84
23. dec 2020

@diana838 je s obsahom drospirenonu, ktory brani zadrziavaniu vody v tele, cize sa z nej nepribera. Tiez mam hak s tymto zlozenim. A neni zac 😉