Pomohla vám antikoncepcia skrášliť prsia?

4. sep 2024

Je tu niekto komu antikoncepcia pomohla ,,skrášliť,, prsia? Ak áno ktorá to bola?

butterflyeffect
4. sep 2024

Mne trocha spevneli( mam velke) Ale asi ta sklamem, to ze niekomu pomohla, druhemu nemusi, ja napriklad pri antike som vzdy schudla, vela bab pribera. Niekomu sa zlepsi plet, mne sa narobili pigmentove skvrny… na kazdeho inak vplyva aj ked rovnaka znacka. Ak sa chces chranit, tak antika je ok, ale ak len kvoli prsiam tak kasli radsej na to, aj ked ju beries na ochranu tak vie narobit viac skody ako uzitku( moja osobna skusenost)

falbala132
4. sep 2024

brala som presne mesiac, prsia ako narastli, tak potom aj splasli. ale dobre mi z nej svitorilo, plakala som aj pri reklame na sackovu polievku 😀 nikdy viac.

mladenca
4. sep 2024

Haha, mne teda vôbec 😀 Ale tak ani som to od nej nečakala. Začala som ju brať kvôli nepravidelnému cyklu a neskutočným bolestiam, aké som mávala pri menzese. Teraz už je to oveľa lepšie, čo sa tohto týka, ale prsia rozhodne väčšie nemám 😀

yna1
4. sep 2024

Taketo ucinky aj nejaka antikoncepcia vobec ma? 😀 S tym som sa este nestretla, len s tym, ze po nej priberies uplne vsade, nie len do prs. To by bolo 😀

3princezne
4. sep 2024

Bolo to davno, ale teda riadny rozdiel vo velkosti mi to urobilo, kolegyna mala ten isty problem, bola to antikoncepcia Evra. Neviem, ci este existuje, nie je tabletkova, len sa lepi taka nalepka na kozu raz tyzdenne

janula2511
4. sep 2024

Z belari sa spevnia.

autor
4. sep 2024

@janula2511 mm.len z nej bohužiaľ opúcham.

oblecenie99
4. sep 2024

Brala som tri, či štyri druhy za dosť dlhé roky, a teda že nič. Ani priberanie, ani chudnutie, prsia ale že vôbec nič, to skôr som videla zmeny k lepšiemu po vysadení, najmä teda v určitých fázach cyklu, ani lepšia či horšia pleť, je pravda, že PO vysadení sa mi pleť vždy výrazne zhoršila, ale že by pri antikoncepcii bola dokonalá, tak to nie. Aha, ale všetky do bodky zo mňa urobili takého kvázi robota bez libida. Na druhej strane, takto aspoň fungovali vždy na 200 percent 😅

vevebono
4. sep 2024

@3princezne z tej som mala aj ja veľké 😂😂😂

timea_hajasova
9. sep 2024

Asi zvlastne ale mam 19 rokov a mne prsia narastli a este som aj schudla, je to indivifualne u kazdeho (beriem ju uz polroka a je to vysokohormonalna antika)

janula2511
9. sep 2024

@timea_hajasova čo berieš?

timea_hajasova
11. sep 2024

@janula2511 Vreya