Maminky, máte niektorá skúsenosti s podviazanim vaječníkov. Hlavne ma zaujíma či sa to dá aj ambulantne. Mám dve deti,dve sekcie zo zdravotných dôvodov a viac deti nechceme. Nie som sebecka ale pomaly 40 na krku. Ďakujem
Skuste sa porozpravat s muzom, ci by nesiel radsej on na vazektomiu. (snad nie vsetci su sebecki strachoprdi)
radšej pošli chlapa, ambulantne, iba štiknú a hotovo.
Ja som nad tým tiež uvažovala, aj som sa rozprávala s mužom, ale sú zevraj za tým riziká, že hormonálne nebude organizmus dobre fungovať. Najprv by som na tvojom mieste preverila túto stranku
@deyna prave preto by bolo logicke keby to podstupil muz, pretoze ten zakrok je u nich ovela jednoduchsi (vykonava sa ambulantne) nez u zien (tam treba hospitalizaciu v nemocnici)..precitajte si o tom viac http://www.urologia.sk/vazektomia-sterilizacia-...
Myslim, ze najlepsie ohladom tohto problemu vam poradi vas gynekolog a samozrejme vam aj vysvetli vsetko okolo toho, vsetky pre a proti, predsa pozna vas po tej gynekologickej stranke. Urcite by som sa neradila s niecim takym tu, lebo niekedy tu zeny podavaju dost "mudre" a skor mylne informacie, tu to treba vsetko brat skor s rezervou 😉
nedá,je to operácia na oper. sále