Ahojte. Viem,že podviazanie vajecnikov sa robí pri cisárskom. Ak budem mať prirodzený pôrod, ako dlho po ňom mi to môžu urobiť? Ako to prebieha? Čakám tretie, ďalšie už neprichádza do úvahy a nechcem do seba pchať hormóny.
Ďakujem
Musíš mat podpísaný súhlas, ktorý je od podpisu viac ako 30 dní. Takže ten si vybav najneskôr v 7mesiaci tehotenstva, ak by si náhodou išla cisárskym.
Ja som išla 3 mesiace od pôrodu. Žiadosť mi ešte platila ta z času pred pôrodom. Objednala sa v nemocnici, dali mi termín, ráno prišla, zopakovali ma laparoskopicky. Zostala som cez 1 noc na sledovaní. Na druhý deň má prepustili. Platila som cca 650eur (súkromná klinika).
@pbra40 je to 100 %?
@bublinka1426 u som to pisala niekde v inom prispevku. Je dolezite si zistit akou metodou to vykonava dana nemocnica. Niekde len prestrihnu vajcovody, inde davaju spiralu, dalsi davaju gel na nespriechodnenie vajcovodov. Ja som bola u Kocha v Ba, kde to robia tak, ze ostrania cele vajcovody. Tato mnou zvolena metoda mi pride 100% 😃
@pbra40 ano tak tato je naozaj na 100 % :D
Trošku mimo témy ale teda aj partner môže absolvovať sterilizáciu,žiadna hospitalizácia,ambulantne to spravia
@dzescebuly ďakujem,aj nad tým uvažujeme. Máš skúsenosť?
Žiaľ nemám ale tiež zvažujeme
To sa robí aj na vlastnú žiadosť,hocikedy počas zivota