Podviazanie vaječníkov

31. máj 2024

Ahojte. Viem,že podviazanie vajecnikov sa robí pri cisárskom. Ak budem mať prirodzený pôrod, ako dlho po ňom mi to môžu urobiť? Ako to prebieha? Čakám tretie, ďalšie už neprichádza do úvahy a nechcem do seba pchať hormóny.
Ďakujem

doriiis
31. máj 2024

To sa robí aj na vlastnú žiadosť,hocikedy počas zivota

pbra40
31. máj 2024

Musíš mat podpísaný súhlas, ktorý je od podpisu viac ako 30 dní. Takže ten si vybav najneskôr v 7mesiaci tehotenstva, ak by si náhodou išla cisárskym.
Ja som išla 3 mesiace od pôrodu. Žiadosť mi ešte platila ta z času pred pôrodom. Objednala sa v nemocnici, dali mi termín, ráno prišla, zopakovali ma laparoskopicky. Zostala som cez 1 noc na sledovaní. Na druhý deň má prepustili. Platila som cca 650eur (súkromná klinika).

bublinka1426
31. máj 2024

@pbra40 je to 100 %?

pbra40
31. máj 2024

@bublinka1426 u som to pisala niekde v inom prispevku. Je dolezite si zistit akou metodou to vykonava dana nemocnica. Niekde len prestrihnu vajcovody, inde davaju spiralu, dalsi davaju gel na nespriechodnenie vajcovodov. Ja som bola u Kocha v Ba, kde to robia tak, ze ostrania cele vajcovody. Tato mnou zvolena metoda mi pride 100% 😃

bublinka1426
31. máj 2024

@pbra40 ano tak tato je naozaj na 100 % :D

dzescebuly
31. máj 2024

Trošku mimo témy ale teda aj partner môže absolvovať sterilizáciu,žiadna hospitalizácia,ambulantne to spravia

autor
1. jún 2024

@dzescebuly ďakujem,aj nad tým uvažujeme. Máš skúsenosť?

dzescebuly
1. jún 2024

Žiaľ nemám ale tiež zvažujeme