Ahojte mamicky, potrebujem sa poradit lebo uz fakt neviem. Moj problem je v tom ze 25 novembra mi skoncil menzes , a v ten vecer sme mali s priatelom pohlavny styk, a zialbohu nam praskol kondom , ok..priatel vytiahol zevraj "vcas" ale aj tak som do 72h pre istotu uzila tabletku "po" escapelle, vsetko bolo v poriadku nezvracala som ani nic ... az nato ze od vtedy som nemala menzes.. uz to budu skoro 2 mesiace pomalicky a stale nic 😞 robila som si aj tehotenske testy a vysli mi negativne ... mate z takymto niecim skusenosti ? Kamaratky mi povedali ze sa nemam coho bat , ze to tá tabletka ma troska rozhadzala ale ze sa to da dokopy ... ale aj tak nieje uz skoro 2mesiace dost?? A ktomu testy negativne??? 😲
@pribinak ... viem ale nakolko este pred uzitim escapelle som pocula ze je normalne ze mi to uplne rozhadze hormony a menzes tak som to brala ako samozrejmost ale uz sa zacinam aj bat , samozrejme utorok sa uz chystam na gyndu . Ale chcela som este pozistovat nejake skusenosti :(
Proste si si rozhadzala cyklus tym sajrajtom...ako chapem, radšej to ako nezelane tehotenstvo. V pondelok by som naklusala gyndárovi, uz si tam davno mala byt...tieto hormonalne lieky vedia narobit šarapatu.
Tu riešia niečo podobné....
http://najmama.aktuality.sk/poradna-otazka/2345...
No tehotna urcite niesi, nespravil sa do teba, v ten den ti len skoncili kramy cize si nemala ovulaciu a uzila si ten sajrajt co ti uplne dokafral cely organizmus..... Na tvojom mieste by som sa modlila, aby si si nesposobila nejaky vaznejsi zdrav. problem... Ides, gynekologovi, tak uz vydrz... My bohuzial mozme len hadat, co ti je....
Tieto tabletky "po" su dost nebezpecne tak to sa nemozes cudovat... Zajtra ku gynekologovi pre istotu vo vlastnom zaujme
Minimalne si uz mala volat gynekológovi