Pharmatex plus kondóm - môžu zlyhať dve metódy naraz?

miska222111
14. dec 2018

Ahojte, zaujala ma tato forma antikoncepcie. Bola som uz uz pre nu rozhodnuta v kombinacii s kondomom..pre istotu. Ale nasla som tu prispevok kde jedna zienka tvrdi, ze otehotnela s cipkami pharmatex aj spolu s kondomom.. aj s pharmatexom a prerusovanou.. stalo sa vam este niekomu, ze zlyhali tieto dve metody naraz... nechapem tomu

dskjhfdlkdjhl
14. dec 2018

@miska222111 ziadna z metod nie je 100%-tna, takze pravdepodobnost otehotnenia nie je ani pri jednej nulova a skus vynasobit dve nenulove cisla, nevyjde Ti nula, takze ak pouzijes dve metody, este stale nie je nulova pravdepodobnost otehotnenia.

miska222111
autor
14. dec 2018

@dskjhfdlkdjhl ved ano... ale musi to byt velka zhoda nahod asi, alebo aj nespravne pouzite... to si len myslim

sorciera24
15. dec 2018

@miska222111 to uz by musela byt ani nie nahoda, ale osud, ak by si cez tieto dve metody otehotnela! ak priroda cche aby si otehotnela, tak to zariadi....inak pharmatex+kondom - nie je sanca.... my fungujeme roky rokuce len na kondomoch a povazujem to pri spravnom pouziti za dostatocnu ochranu...

zuzanapjat
15. dec 2018

s pharmatex krémom som vždy šla naplno (nie raz, nie 2x, ale veľakrát) bez kondómu a ani raz som neotehotnela. Ak u niekoho zlyhá toľko kombinácii naraz buď je to klamstvo, alebo sa to fakt rovná zázraku - osudu, vyššej moci.

zuzanapjat
15. dec 2018

len opakujem, ja som nepouzivala čipky, ale krém. Čipkom trvá kým sa rozpustia, krém je "pripravený" hneď

miska222111
autor
15. dec 2018

@zuzanapjat no ved mne to tiez tak pripada ako klamstvo citala som len jeden prispevok taky, ale vrta mi to v hlave.. tak dakujem za skusenosti 🙂

irusa
15. dec 2018

Aj podľa mňa to bude osud...

marietta0
6. jan 2019

@miska222111 ahoj, ja pouzivam cipky Pharmatex po odporuceni gynekologicky a aj lekarnicky a som 100% spokojna, bez kondomu. Staci 5 minutiek pockat.

miska222111
autor
25. jan 2019

@marietta0 dakujem.. no ved preto tomu nerozumiem, ze niekomu staci len pharmatex a niekomu ani pharmatex a kondom....nieco tu potom nesedi

marietta0
22. feb 2019

@miska222111 Kolegynka z prace pouziva pharmatex kapsuly viac ako 10 rokov a nikdy neotehotnela, po vysadeni mala dve dcerky a pouziva ju znova. Tiez sa mi to nezda, ze by zlyhala aj s kondomom....

janka_01
14. feb 2023

Nepoškodí sa kondóm pri použití pharmatexu? Použila som tú kombináciu včera. Kondóm nebol poškodený avšak netuším či sa to dá tak kombinovať