Doteraz som pouzivala cerazette kedze kojim no teraz maju nejaky vypadok a neviem ich zohnat .Tak som rozmyslala nad pharmatex kremom,co je lepsie krem alebo kapsule?podla vasej skusenosti
@krasneleto a si bola spokojna? pouzivala si to ked si dojcila alebo to mozu aj zeny ktore nedojcia..proste ci je to pre vsetky
@peptina nie nekojil a som ...
krem
@barbs24 len dufam ze su naozaj tak spolahlive ako to vyzera 🙂 cas kedy som antiku brala kym som nemala vhodneho partnera a zivotnu situaciu nechcem lutovat, asi by som sa bola bala spoliehat na nejake cipky, ale v momentalnej situacii mi vyhovuju spolu s pocitanim plodnych dni ... dufam ze nebudem mat kvoli tomu 5 deti 🙂
@barbs24 u nas je to podobne, ale aj tak neviem ci by som napr mladej nezabezpecenej babe co po detoch netuzi a nema stabilny vztah odporucila nebrat antiku ... neviem ... osobne by som sa bala a na ine sposoby ochrany sa radsej spolieham len odkedy viem ze keby daco nebol by to koinec sveta 🙂
@peptina ja som pouzivala krem, myslim ze je to prast alebo uhod lebo aj kapsula sa ti rozpusti