Pharmatex krém verzus kapsule

peptina
18. júl 2013

Doteraz som pouzivala cerazette kedze kojim no teraz maju nejaky vypadok a neviem ich zohnat .Tak som rozmyslala nad pharmatex kremom,co je lepsie krem alebo kapsule?podla vasej skusenosti

krasneleto
18. júl 2013

@peptina ja som pouzivala krem, myslim ze je to prast alebo uhod lebo aj kapsula sa ti rozpusti

peptina
autor
18. júl 2013

@krasneleto a si bola spokojna? pouzivala si to ked si dojcila alebo to mozu aj zeny ktore nedojcia..proste ci je to pre vsetky

krasneleto
18. júl 2013

@peptina nie nekojil a som ...

amadora
18. júl 2013

@peptina ja som používala čípky ale tiež si myslím že je to jedno. my sme to používali po prvom dieťati nejaký čas keď sme ešte nechceli druhé, už som nekojila

slozika
18. júl 2013

krem

katkanova
18. júl 2013

@peptina ja som pouzivala aj pocas kojenia - cipky, zda sa mi to pohodlnejsie ako krem, ale to je asi vec nazoru ... neviem ako ten cerazette ale pharmatex nechuti vobec dobre ked sa dostane kam clovek neplanoval 😝

peptina
autor
18. júl 2013

@katkanova cerazette su HAk 28dnove tabletky do ust

katkanova
18. júl 2013

@peptina aha, myslela som ze tiez daka lokalna antika, no kazdopadne z tej chute by ste mohli byt s partnerom prekvapeni, ale inak je to super, ja by som HAK uz nechcela

barbs24
18. júl 2013

suhlasim s
@katkanova ja by som HAK do ust nedala, mnoho zien ma problemy prave kvoli tomu. ja som mala cipky a spoko.

katkanova
18. júl 2013

@barbs24 len dufam ze su naozaj tak spolahlive ako to vyzera 🙂 cas kedy som antiku brala kym som nemala vhodneho partnera a zivotnu situaciu nechcem lutovat, asi by som sa bola bala spoliehat na nejake cipky, ale v momentalnej situacii mi vyhovuju spolu s pocitanim plodnych dni ... dufam ze nebudem mat kvoli tomu 5 deti 🙂

barbs24
18. júl 2013

ja spm v zovote nepouzila ziadnu antikoncepciu ani ziadne pripravky a 5 rokov som neotehotnela, az vtedy ked sme si povedali teraz je cas, takze to dost zalezi aj natom ci je chlap ovladaniuschopny hehe 🙂 ale myslim si ze su spolahlive samozre
@katkanova

bezaz
18. júl 2013

@peptina cipky mi prisli pohodlnejsie, kedze kremu tam musis dat viac, tak to moc "cvachtalo".. ja som s pharmatexom spokojna.. urcite sa mi moja pecen raz podakuje 😀

katkanova
19. júl 2013

@barbs24 u nas je to podobne, ale aj tak neviem ci by som napr mladej nezabezpecenej babe co po detoch netuzi a nema stabilny vztah odporucila nebrat antiku ... neviem ... osobne by som sa bala a na ine sposoby ochrany sa radsej spolieham len odkedy viem ze keby daco nebol by to koinec sveta 🙂