Ahojte baby.
Aké máte skúsenosti s týmto krémom? Nepáli/nesvrbí vás ani Vášho partnera nič? Veľmi špiníte partnera? Je to nepraktické v tom ,že to pri sexe moc vyteká a zostava to aj na partnerovi? Alebo všetko ok?
Ďakujem za rady... HAK mi nerobí dobre a toto znelo celkom fajn. Len niečo zo života by sa hodila vediet :D
Ahoj 🙂 my máme skúsenosť s týmto krémom...za mňa úplne v pohode, nepálil, nesvrbel...len partner sa sťažoval, že tým, že je to také dosť krémové tak mu to ostáva na penise a nič necíti lebo tam má veľa krému 😅 čiže sme ho prestali používať
@simonahugo takže partnerovi sa to vobec nepáčilo? Rozmyslala som ze by som si ho dala menej kedze praktikujeme prerusovanu suloz
ja som kedysi používala tie Pharmatex čípky a nič moc teda :/
@becnova No jemu sa to nepáčilo vôbec, odvtedy to nepoužívame...
Krém môže muž cítiť, ale je individuálne, či mu to vadí. Čípky určite necíti, no tým, že sú koncentrovanejšie, môže to teba trochu stipat, ale nemusí. Zase individuálne. Veď skúste, stojí to pár eur.
@simonahugo a myslíte ,že musím použiť celú dávku? Či to tiež može byť individuálne?
@becnova ja pouzivam cipky a za mna super. Ziadny bordel ani negativa....
Takže väčšina z vás ma čipky. No mne v lekárni dali krém ze čipky nemajú. Hovoríte ze krém je horší? Aby som predišla takemu tečeniu môžem si ho dať aj menej? Mám to len ako poistku lebo praktikujeme prerušovaný sex.
@becnova No podľa mňa keď dáte menej tak to nebude mať taký účinok 😏
@becnova osobne s tým skúsenosť nemám ale kamarátka cez to otehotnela 😏