Pharmatex krém

becnova
4. júl 2020

Ahojte baby.
Aké máte skúsenosti s týmto krémom? Nepáli/nesvrbí vás ani Vášho partnera nič? Veľmi špiníte partnera? Je to nepraktické v tom ,že to pri sexe moc vyteká a zostava to aj na partnerovi? Alebo všetko ok?
Ďakujem za rady... HAK mi nerobí dobre a toto znelo celkom fajn. Len niečo zo života by sa hodila vediet :D

viikkki
5. júl 2020

@becnova osobne s tým skúsenosť nemám ale kamarátka cez to otehotnela 😏

becnova
autor
5. júl 2020

@viikkki my sme aj pri HAK robili prerušovanú. Čiže aj pri tomto plánujeme

simonahugo
5. júl 2020

Ahoj 🙂 my máme skúsenosť s týmto krémom...za mňa úplne v pohode, nepálil, nesvrbel...len partner sa sťažoval, že tým, že je to také dosť krémové tak mu to ostáva na penise a nič necíti lebo tam má veľa krému 😅 čiže sme ho prestali používať

becnova
autor
5. júl 2020

@simonahugo takže partnerovi sa to vobec nepáčilo? Rozmyslala som ze by som si ho dala menej kedze praktikujeme prerusovanu suloz

h_petra
5. júl 2020

ja som kedysi používala tie Pharmatex čípky a nič moc teda :/

simonahugo
5. júl 2020

@becnova No jemu sa to nepáčilo vôbec, odvtedy to nepoužívame...

jarnajar
5. júl 2020

Krém môže muž cítiť, ale je individuálne, či mu to vadí. Čípky určite necíti, no tým, že sú koncentrovanejšie, môže to teba trochu stipat, ale nemusí. Zase individuálne. Veď skúste, stojí to pár eur.

becnova
autor
5. júl 2020

@simonahugo a myslíte ,že musím použiť celú dávku? Či to tiež može byť individuálne?

kulumulu123
5. júl 2020

@becnova ja pouzivam cipky a za mna super. Ziadny bordel ani negativa....

becnova
autor
5. júl 2020

Takže väčšina z vás ma čipky. No mne v lekárni dali krém ze čipky nemajú. Hovoríte ze krém je horší? Aby som predišla takemu tečeniu môžem si ho dať aj menej? Mám to len ako poistku lebo praktikujeme prerušovaný sex.

simonahugo
5. júl 2020

@becnova No podľa mňa keď dáte menej tak to nebude mať taký účinok 😏