ahojte! potrebujem poradit a naozaj neviem, kde sa mam obratit, kedze k lekarovi som objednana az o dva tyzdne. Mam takyto problemik. Uzivala som antikoncepciu rok a pol, v januari som vysadila, kedze ma zacali strasne boliet lytka ale odvtedy som nedostala menstruaciu. Pri sexe sa chranim s partnerom pharmatexom cipky a zaroven kondomom. Myslite ze mozem byt tehotna? alebo je to len vynechanie z vysadenia?robila som si jeden test a bol negativny. prosim vas o nazor. dakuuujem 🙂
Aj ja si myslim, ale uz robim paniku 🙂 clovek si zvykne na tabletky a potom je bezradny. pred uzivanim som mala strasne nepravidelny menzes
treba ist ale za lekarom, nech pichne vyvolavacku, ked sa MS este nedostavila ... a ked si mala MS nepravidelnu aj pred HAK, tak je to jasne
dufam, ze to bude ok, lebo naozaj mam pocit ze sme vsetko pouzili zodpovedne. aspon dufam 😒
ahoj, ja som po vysadeni antikoncepcie dostala menzes az po dvoch mesiacoch, pritom dovtedy som mala vzdy na den presne.
Lekar ma upozornil na to, ze moze meskat a ze je to vec organizmu, ako sa spamata, ale tehotenstvo ma strasi, hoci by som sa potesila ale este nie je spravny cas, kedze studujem. Dufam, ze pharmatex a kondom robili co mali 🙂
podla mna sa len telo spamätava z HAK ... kondom a pharmatex je dostatocna ochrana