Pharmatex a prerušovaný styk

4. okt 2024

Ahojte, používame s mužom pharmatex krem a teda praktizujeme len prerušovaný styk. Chcem sa spýtať je to dostačujúce? Nejako som sa prelakla. Styk sme mali pred 2 dňami a dnes mam 14DC a ruzovy vytok. Asi ovulacia. A mam obavy 😒 hormóny brat nemôžem. Ďakujem za Vaše skúsenosti.

egonsk
4. okt 2024

U niekoho taky prerusovany styk tisko spinka v noci v postielke uz 😉 ... nerozmyslal si nad medenym telieskom?

autor
4. okt 2024

@egonsk preto používame aj Pharmatex spermicidny krem. Nemáme len prerušovaný samozrejme.

zuzanapjat
4. okt 2024

pri Pharmatexe som si nikdy nedavala pozor. vobec. nebol nikdy problem s neplanovanym tehotenstvom. inak som plodna až až 🙂

autor
4. okt 2024

@zuzanapjat ste šli na plno aj počas plodných? To by som nemala gule na to 🤣 ja som pokakana aj teraz s prerusovanym

zuzanapjat
4. okt 2024

ano, ja som taka extremistka. 🙂 neviem si predstavit sa denne plniť pharmatexom hnusnym keby si muz aj tak musel davat pozor.

barborizzy
4. okt 2024

My s mužom praktizujeme prerušovaný styk od našich 16 stích a som neotehotnela na začiatku sme používali tiež pharmatex krém plus prerušovana súlož otehotnela som len plánované a ešte dodám že mám pravidelnú menštruáciu a plodná som až ž až otehotnela som na prvý šup keď sme si nedali pozor 😄

zuzanapjat
4. okt 2024

@barborizzy detto aj ja 3x na prvy šup. Svoje dni presné ako hodinky celý život vrátane ovulácie. Ale tak, možno niekto je smoliar...

barborizzy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barborizzy
4. okt 2024

@zuzanapjat presne každý pár fungujú ináč