Ahojte. Pharmatex čapík, prerušovaná súlož, ale tretí deň po ovulácii. Cyklus mám odsledovaný, plodný hlien štvrtok, piatok. Aj podľa kalendára vychádza ovulka na piatok. Je sa čoho obávať ?
Čipky som skúsila prvýkrát, preto trošku stresujem. Postup sme dodržali, vytiahol o dosť skôr než sa spravil. No obavy sú, viem že nič nie je 100%. Chcem počuť len vaše skúsenosti. Tehotenstvo nepripadá do úvahy 😞
Len prosím žiadne komenty typu nesexuj, mal si dať aj kondom keď sa bojíš atď. Ďakujem.
No mala si pharmatex, neurobil sa do teba tak myslím že nemáš prečo stresovať. Ale do budúcna ak takto stresujes lepšie použiť kondom, alebo inú antikoncepciu. Alebo keď to máš takto odsledovane tak nemať sex cez plodne dni. Myslené v dobrom 🙂
@doris11 ďakujem. Áno, tak to vyšlo dnes .. 🫢🙄 cipky kúpené dlho, len nebola odvaha ich použiť a krabička od prezervatívov prázdna.
U nás tiež tehotenstvo neprípada do úvahy, a som tu 😅 používame pharmatex (s prerušovanou) už asi aj 3 roky, a tehotná nie som. Takže no stress, tiež som sa prvýkrát strašne stresovala, úplne si to pamätám😅🫠
@nm218 vyšlo to, už mám po ms 🙏🙏 len si dáme pozor aj na plodné dni radšej. Ja mám obe deti na prvý šup keď sme si povedali že chceme …
Po pravde, ak tehotenstvo neprichadza do uvahy asi by bolo lepsie zamysliet sa nad spolahlivejsou metodou antikoncepcie.