Ovplyvnila sterilizácia váš menštruačný cyklus?

adusa1987
11. nov 2019

Ahojte baby ktore ste podstupili sterilizaciu ovplyvnila nejako sterilizacia vas menstruacny system? Lebo ja som po nej rok.robili mi ju pocas sekcie a odvtedy mam akoze na totalky nepravidelnu ms.zvycajne kazde 2 - 3 tyzdne som spinila doteraz a az teraz po dlllhej dobe mi dosla aj realna ms ako sa patri....ale pomimo toho mam celkom dost pichlave bodave krcovite bolesti mimo menstruaciu..proste sedim pozeram tv a odrazu silne bolesti...poboli napr pol hodky a prejde to.a to sa opakuje niekolko X do mesiaca...a vraj sterilka nerozhadze MS

volterra
12. nov 2019

Nie "vraj" ale " naozaj" nerozhadze MS. Nema ako. Sterilizacia je len mechanicke prerusenie vajcovodov, hormonalna cinnost vajecnikov nie je nijako ovplyvnena. Tvoje problemy budu mat skor povod v prevedenej sekcii. Tam je zasah do maternice, moze tam byt jazva, zrasty a pod, z toho mozu byt bolesti.

viera77
12. nov 2019

Tiez robena sterilka pocas sekcie pred 5 rokmi, ziadne zmeny a problemy neregistrujem.

adusa1987
autor
15. nov 2019

Tak vraj som anemicka a koli tomu pravdepodobne casto krvacam

mishach
9. nov 2020

@adusa1987 chcem sa spýtať, čo sa ti už upravila ms, alebo vyriešil problém. Ja momentálne zvažujem sterilizáciu a jediné čo nechcem je nepravidelna ms. Čítam, že zvyčajne nemajú s tým problém, ale aj tak... Vdaka

adusa1987
autor
9. nov 2020

@mishach tak ja mozem povedat ze po porode a sterilke mam stale cyklus sice raz presne 28 dni raz 45 dni ale mam.co predtym som mala raz za rok..ale beriem to no moje telo je ine ja mam stale pcos a tam je to normalne ale cyklus mam furt aj ovulku citim prsia vsetko ako ma byt.a ani sa necitim ani ako krava menejcenna lebo ked citam tie komentare v diskusiach o sterilizacii a tie zenske ze by sa citili menejcenne je mi zle.nic sa na mne nezmenilo.stale mam.perfektny sexualny apetit a nemusim rozmyslat ci neotehotniem...uzivam si

adusa1987
autor
9. nov 2020

a este dodam vtedy co som casto spinila atd to bolo preto lebo som bola anemicka mala som malo krviniek preto som casto spinila brala som zelezo a teraz je secko ok

mishach
10. nov 2020

@adusa1987 ďakujem mňa čaká 3 sekcia a zo zdravotných dôvodov by som to podstúpila. Ďakujem😉

adusa1987
autor
10. nov 2020

@mishach ja ti to poviem tak.ak dalsie deti nechces si zmierena s tym ze ano 3 a staci nechcem ani dalsie dieta ani dalsiu sekciu ale nechcem ani pchat lieky a proste uzivat si v klude slasti postele je to to najlepsie riesenie...budes ju mat zadarmo a ziadost sa podpisuje mesiac pred porodom.ked bude lekar vykonavat sekciua sterilku spytaj sa ho akym sposobom ju robia ja som sa nespytala ale nejako som zistila ze zasivaju ale aj presteihol vajickovody.mna to zaujimalo preto aby som si bola 100% ista ze to spravili tak ze sa to neobnovi...citala som raz ze jedna pisala ze jej vzali vajickovody to je podla mna este lepsie