Stalo sa niektorej ze otehotnela s kondomom? Otehotnieť nechcem.. Mala som sex s kondomom 15sty den cyklu..vcera bol 9ty den odvtedy a cítila par krat po sebe pichanie v podbrusku.. A dnes mam take tahave pocity okolo pupku ako som mala uplne na začiatku pri prvom dieťati..
@lulaby1982 cely zivot s malymi vynimkami pouzivame s manzelom kondom a bez akejkolvek nehody. Nemyslim si, ze "kondom nestaci" - preco si to myslis?
@tinka1234567 nepodarilo sa mi za 9rokov otehotniet s kondomom
@simsalabim praktikujete pri používaní kondómu aj prerušovaný styk alebo idete až dokonca?
@tinka1234567 ako sa da otehotniet s kondomom ak nepraskne?? Alebo do neho niekto umyselne neuribi fieru s ihlou???? 🤦♀️🤷♀️🤷♀️
Neurorobi dieru...
Nechapem, ja uz lutujem obcas tych chlapov, lebo su zenske, ze sa spoliehaju na chlapa, ze stihne vytiahnut vcas alebo potom extrem, ze chudak, ma kondom a este sa aj nemoze naplno spravit. No mat taku paranoidnu zenu, tak neviem. Fakt tychto lutujem.
@anonym00000 dokonca. Ved na to je, ci?
@simsalabim áno na to je, len prvý krát sme mi neprerušový styk s kondómom tak som trošku na ihlách.
@kulumulu123 neviem ale vraj su aj take prípady.. Kondom chrani na 98 percent..nevravím ze som tehotná, to zistim o pár dní ale nevuem si vysvetliť tie rovnaké príznaky ako som mala pri prvom tehotenstve na úplnom začiatku
@lulaby1982 ako to kondom nestačí?
@tinka1234567 ano v pripade ze mozu prasknut 🤦♀️🤷♀️
20 rokov používame len kondom...ak ho spravne použijes, nemas ako otehotnieť
Čo už testy krvné,či ste naozaj gravidna. Kondóm nestačí ,to je málo , minimálne ďalšie antikoncepčné prípravky.
Ak ste,gratulujem Vám , deti potrebujeme,aby vedeli zarobit na dôchodky. Len rodte ,ak sú podmienky.