Ahojte baby, chcela by som sa informovať je tu taká maminka čo mala Mirenu a dala to vybrať kvôli tomu že chcela ešte bábätko a či to išlo ľahko vybrať a potom sa otehotnieť lebo ja som bola na kontrole chcela som to dať vybrať a nedalo sa že vraj nevidí to vlákno že mám ísť keď budem mať menštruáciu čo nemávam iba slabé špinenie tak som zvedavá čo bude, ďakujem za každý názor
Mne vybrali Mirenu pomerne ľahko, ale doporučujem počkať pár cyklov, kým otehotnieš, aby sa Ti zregenerovala sliznica maternice. Držím palce 😵
@ivushqa no ved aj som chcela ale ani to neviem kedy sa to vlastne im podarí vybrať, že či sa to podarí hneď alebo že kde sú tie vlákna? Tebe sa podarilo za aký čas otehotnieť? a ako dlho si mala Mirenu?
@katieg85 ja som sním bola veľmi spokojná 🙂
@moncsesz80 mala som ju 4 roky, otehotnela som hneď, ale potratila som, potom ešte raz a 3. tehu po vybratí Mireny vyšlo, aj keď som predčasne porodila v 26.tt ( preto som Ti doporučila počkať po vybratí).
@ivushqa Ti si mala Mirenu ešte pred tým ako si mala dieťa?
nieeee, ja mám už 2 veľké deti, potom dlhá pauza a chceli sme ešte bábätko
@moncsesz80 ja som si davala vyberat Mirenu po 4 rokoch,tiez nebolo vidno vlakna,tak mi to vyberali v narkoze a co sa tyka otehotnenia,tak uz mame 13 cyklov snazenia za sebou,pred Mirenou prve tehu aj ked nebolo treba na prvy sup a teraz sa nedari a vo velkej miere vdaka Mirene,najskor sa mi netvorili dominantne folikuly,nizka sliznica,pol roka som sa davala dokopy a aj tak sa nedari.Takze ask tolko s mojou skusenostou,to vsak nemusi hned znamenat,ze skoncis rovnako.Drzim ti palce,aby sa vam cim skor zadarilo,ja som si z toho zobrala ponaucenie,ze uz nikdy viac ziadna Mirena ani nic podobne a keby som si to povedala pred piatimi rokmi nemusela som sa teraz tak trapit ☹
@ivushqa jaj tak ďakujem Ti za radu 🙂
@janka258 fú to ani nečíta dobre a ako v narkóze to ako operácia v nemocnici? a koľko x Ti skúšali vybrať či ako to vlastne funguje?
@moncsesz80 no bola si stym spokojna ked si ju mala ale po vybrati neviem ci budes taka spokojna,ked budes mat problem z otehotnenim
Ja som mala Mirenu dva roky, maximalna spokojnost, vybrat isla v pohode, ani som nevedela a bola vonku. A podarilo sa mi otehotniet mesiac po, takze sme sa velmi tesili a aj gynekolog mi povedal, ze sme sikovni. Zatial mam tehu bez problemov.
@litty konečne dobrá správa 🙂 dúfam že aj ja dopadnem podobne a vám držím palce a ďakujem 🙂
@katieg85 no ja som optimista 🙂
@moncsesz80 Drzim palce, inac moj gynekolog, neviem teda, ci si nechcel robit reklamu, ale vravel mi, ze on ma malicko pacientiek, co po vybrati Mireny mali problem otehotniet. To sa moze stat aj bez nej. Napr. prve dietatko hned a pri druhom aj rok snazenia a pri tom je par zdravy. Prajem vsetko dobre!
@moncsesz80 snazil sa ju vybrat 6x,na gyndu som chodila ako na klavir a nakoniec ju vybrali tusim hysteroskopom na oddeleni jednodnovej gyn.chirurgie.
@litty ono to nie je lekarom,kazda sme ina a mozno doteraz mal pacientky,co otehu bez problemov,neplati to urcite konstantne na vsetky.
@moncsesz80 snazil sa ju vybrat 6x,na gyndu som chodila ako na klavir a nakoniec ju vybrali tusim hysteroskopom na oddeleni jednodnovej gyn.chirurgie.
@litty ono to nie je lekarom,kazda sme ina a mozno doteraz mal pacientky,co otehu bez problemov,neplati to urcite konstantne na vsetky.
@litty ved prave to som myslela,ze kazda sme ina a kazdej vyhovuje nieco ine
@moncsesz80 po vybrati nic neboli,ja som po vybrati mala len 2 dni spinenie,ale to mohlo byt zo zakroku,lebo mi odrazu brali preventivne aj vzorku sliznice,ze ked uz som tam a potom o 28 dni prvy cyklus,len som mala problem s ovulkou,ale to nikde nie je napisane,ze to budes mat aj ty.Drzim palce,nech sa vam cim skor zadari 🙂
@janka258 ďakujem za odpoveď 🙂 a aj ja ty držím palce 😉
@moncsesz80 Vobec to nebolelo, ako som pisala, ani neviem kedy mi to vybral. Ani som nekrvacala.
Tak vela stastia pri "vyrobe"babatka!
@litty ďakujem 🙂 tak teraz už čakať na menštruáciu čo nemávam iba také špinenie tak každý tretí mesiac a dúfať že to stačí na to aby mi vedeli vybrať, ale som optimistická 🙂
Ahojte,
ja som objednana na vybratie Mireny na tyz. v piatok a tiez chceli by sme babo tak som zvedava
Iba jedna z Vás napisala ze vsetko ok tak dufam ze bude vsetko ok 😕
Ahojte, ja som objednaná teraz na 22.1..... Mám ju 4,5 roka, menzes som počas Mireny nemala, tak som zvedavá, ako nebehne, keď mi ju vyberú... Chceli by sme sa od apríla, mája začať snažiť, tak som teda zvedaváá.... Lebo ako to tu čítam, moc ste ma nepotešili :(
@rybecka
@sandynkaaa Drzim palce nech sa zadari a potom si uz budete len uzivat tehotenstvo!
Nooo, aj ja ju mám vonku a prežila som :D Teraz som zvedavá, ako sa mi dostaví menzes a ako to bude s tehu 🙂 Tak držím palce aj tebeee rybecka a píšeme si, keď tak ;)
No ja sa snazim otehotnet uz 3 mesiace po visadeni mireni .ale zatim sa nedari nastivela som ginologicku povedala my ze som ok . ale zatim nic . mesracia prisla za 3 mesiace iba ras . poradite my co mam robyt .
@moncsesz80 tiez som mala taku ponuku zadarmo po narodeni prveho dieta,no som rada ze som si nedala ze vraj to neni dobre a moze ti to poskodit