Otehotneli ste pri Levosert antikoncepcii?

6. okt 2024

Prosím vás máte niekto skúsenosť s levosert antikoncepciou? Otehotneli ste po nej ? Mám ju už skoro 4 roky menštruácia pravidelná každý mesiac a teraz mi mešká posledná bola 15 augusta v septembri neprišla a už je 6 októbra a nič .

berenika39
6. okt 2024

Neděláš si těhotenský test?

autor
6. okt 2024

@berenika39 áno až zajtra si spravím nejak som to neriešila ale dnes od rána nad tým rozmýšľam

autor
6. okt 2024

Len či má niekto takú skúsenosť že aj keď mešká menštruácia môže to byť v pohode ? Nemusím byť tehu?

koniarova
6. okt 2024

To si si ozaj neurobila odvtedy test? Neverím.

autor
6. okt 2024

@koniarova no nie mala som len take slabulinke špinenie myslela som že už sa rozbieha menštruácia vždy ku koncu mesiaca mi prišla čiže koncom septembra a nejak som to neriešila až teraz už je 6.10. a nejako sa to nerozbehlo preto sa pýtam či má niekto podobnú skúsenosť

vierkainka
6. okt 2024

Otehotnieť po nej ( po douzivani a vysadení) alebo počas užívania, je veľký rozdiel.

autor
6. okt 2024

@vierkainka nie ja ju mám ešte doktorka vravela že po 6 rokoch sa mení ja ju mám 3.5 roka.Doktorka vravela že väčšina žien nemá žiadne krvácanie žiadna menštruácia no ja som mala vždy každý mesiac slabé krvácanie ako keď pred koncom menštruácie .Ale teraz posledné krámy 15 augusta a koncom septembra len slabý svetlo hnedý výtok a nič

vierkainka
6. okt 2024

Ja sa ospravedlňujem...ale bud som ja už príliš unavena z celého dňa, alebo ty píšeš nezrozumiteľne... neviem 🤷 Lebo teraz píšeš že:ze vacsina žien nemá žiadne krvácanie,ziadna menštruácia.Takze z tejto antikoncepcie, ktorú užívaš uz 3,5 roka si nemala vibec menštruáciu?Tato antikoncepcia zastavuje menzes úplne?Lebo antikoncepcia by mala byť tak,ze 21 dní užívaš,potom 7 dni pauza na menzes a potom odznova 21dni tabletky a tak dookola.Teda aspon takto to poznám z mojich čias.
Ale idem k veci: veľa závisí aj od toho,ci si nezabudla tabletku užiť,vtedy môže byť nejaka hormonálna zmena.....ze telo to akoby " zle vyhodnotí" a spustí menzes......poznam vsak aj prípad,ze zena otehotnela aj počas užívania antiky.Skus zajtra urobiť test, budeš vedieť viac.Ale najlepšie by bolo ísť na gynekologické vyšetrenie.🙂Hlavne nech to dopadne tak sko si želáš 🙂

autor
6. okt 2024

@vierkainka levosert je vnutromaternicove hormonálne teliesko

autor
6. okt 2024

Ktoré môže zastaviť menzes úplne ale u mňa menštruácia išla normálne len slabšia ok zajtra robím test keďže som nemala kde v nedeľu kúpiť test

danielad9
7. okt 2024

To, že si doteraz mala slabé krvácanie tak to neznamená, že teraz nemohlo vymiznut. Urob test, nech vieš na čom si

domka222
7. okt 2024

Podľa mňa ako veľa žien, nebudeš mať tiež ms. Tiež som rok mala,potom len špinenie. Teraz príde občas špinenie, občas nič

koniarova
7. okt 2024

Tiež myslím,že nebudeš má ms vôbec. Tak to aj má byť pri tomto type. Urob test s vyhoď to z hlavy.

vierkainka
7. okt 2024

Tak to si nenapísala,nevedela som ze je to teliesko.Tak každopádne urob test 🙂

maminkadeticiek
7. okt 2024

Ja nemam menstruaciu pri Levosert vobec.Preco by si mala mat menstruaciu?

pau_linka
7. okt 2024

Aj ja mam Levosert, menstruaciu nemam, postupne vymizla. Mozno uz ani ty nebudes mavat, nezvykne byt pri tomto teliesku. Kazdopadne ked si spravis test, hned budes vediet na com si 😉

autor
7. okt 2024

@pau_linka test som zrobila je negatívny .Ale také tlaky v podbrušku cítim ako keď pred menzesom .Takto bolo aj pri každom mojom tehu na začiatku myslela som že už príde ms a nakoniec som bola v Tom .test zatiaľ nič neukázal ale už mám stres z toho .

koniarova
7. okt 2024

Nestresuj. Už by bol dávno ukázal.

domka222
7. okt 2024

Ja aj keď nemám ms,presne viem cca kedy by bola. Bolestivé prsia,bolesť brucha ... keď je negatívny tehotná nebudeš. Ako ti píšu, vynechala kvôli teliesku

22janus
15. okt 2024

Zdravím, prosím ako to u vás dopadlo..?

autor
15. okt 2024

@22janus no menzes nemám ale test je negatívny .Levosert mám zavedený skoro 4 roky a menzes som mala stále každý mesiac slabé krvácanie aj keď doktorka vravela že by som nemal mať vôbec menzes .Je mi to čudné že až po skoro 4 rokoch mi začne vynechávať menzes .

22janus
16. okt 2024

Ďakujem, asi sa postupne časom vytratila