Otehotneli ste aj napriek užívaniu antikoncepcie Zlynda?

6. jan 2024

Ahojte.Chcem sa opýtať.Som pól roka po pôrode.Kojím, takže beriem antikoncepciu Zlynda.Hneď v prvý mesiac užívania som dostala menzes.Doktorka povedala, že počkáme, možno mi nesadla.Ale na výber tam moc nieje keďže kojím.Na ďalší mesiac som dostala menzes znova.V tej dobe som si spravila aj tehotenský test, že len tak pre istotu.Bol negatívny.No ďalšie mesiace som mala už iba také občasné špinenie niekedy deň, dva.Aj slabé krvácanie.Tento mesiac to ale ustálo a nebolo nič z toho.No brucho ma bolí akoby som mala dostať, ale nič 🤷...
V príbalovom letáku je napísané, že ak sa dostaví menzes má sa vylúčiť tehotenstvo.No na konci sa píše že sa môže objaviť krvácanie, aj špinenie.Tak teraz som z toho jeleň.No a tu je otázka.Stalo sa to nejakej z vás??Že by ste pri užívaní antikoncepcie Zlynda otehotneli??Alebo myslíte si že je to možné?? Nemám už testy, ale kúpim si...Lebo mi to stále vŕta v hlave.Všetkým ďakujem za odpovede...

simona92101
6. jan 2024

Ja som zivym prikladom ze ano.4 mesiace normalny menzes pocas uzivania Zlyndy,a u dr.na sone ma skoro prekotilo,ked mi oznamil ze som vo 4 mesiaci

autor
6. jan 2024

@simona92101 no to mi ani nehovor 🙈...pre boha...dúfam že ja tým živým príkladom nebudem 🙏🤷

simona92101
6. jan 2024

A mas pochybnosti o cykle,ci partner nedal pozor?preco si myslis ze by si mohla byt tehotna?

autor
6. jan 2024

@simona92101 tak ten menzes alebo čo to mám ,mám teraz úplne rozhádzaný...no a teraz si vôbec nedáva pozor, keďže mám tabletky...brala som ich už aj pri dcére a všetko bolo ok..neviem proste len tak mi to nejak preletelo hlavou a teraz nad tým stále premýšľam 😔...a už mám tri deti.. posledné maličké..už mám aj svoj vek, jazva po natrhnutí ma doteraz bolí...teraz po poslednom sa mi spravili aj hemoroidy.toto tehotenstvo som celkovo veľmi zle niesla, keďže už aj tabletky na tlak beriem.už nechcem dieťa, tak som hneď nasadila tabletky.😔

simona92101
6. jan 2024

No treba povedat partnerovi ze treba davat pozor aspon zo zaciatku,kym sa da cyklus pri novej antike dokopy.mne povedal dr.,ze pri tejto antike bud nie je menstruacia vobec,alebo len slabe spinenie.ale zo zaciatku to moze haprovat.

autor
6. jan 2024

@simona92101 veľmi pekne ti ďakujem za odpovede..si zlatá ♥️

dankabetka
6. jan 2024

Ahoj, berem Zlyndu asi 3 rok a som bez menzesu..... Najprv chodil cca polroka a potom skoncil a uz nemam 😉 ale my pouzivame sucastne aj kondom, dalsie mimi naozaj neplanujeme a osobne iba jednemu druhu ochrany neverim....

autor
6. jan 2024

@dankabetka a to nekojíš??máš ju ako normálnu antikoncepciu?lebo ja inak beriem inú, len teraz pri kojení môžem len túto

dankabetka
6. jan 2024

Moji chlapci maju 7 a 4 🤣 ...urcite nekojim ..😂 oboch som odstavila v roku
Ano, mam ju ako beznu antikoncepciu 😉

autor
7. jan 2024

@dankabetka ahaaa...lebo ja beriem triregol...len vždy (teraz druhý krát) keď kojím dá mi zlyndu...

petra1910
11. jan 2024

@dankabetka ahoj, ostal mi jeden blister Zlyndy, ak by si chcela posuniem ti. Ja som prišla na inú

timea301196
11. jan 2024

Ja som mala pri zlynde nonstop menzes🤣🤣

ysseba
1. apr 2024

Autorka - ako si dopadla? Nie si tehotná? Ja takisto užívam Zlyndu (mám ju ako normálnu bežnú antikoncepciu, pretože nemôžem užívať estrogén a aj iné dvojzložkové antikoncepcie hoci bez estrogénu mi nerobili dobre - mávam migrény z toho niekoľkokrát do mesiaca, so Zlyndou je po probléme). Lenže.... Tento mesiac cítim ovuláciu, typické moje príznaky - bolesť v podbrušku, typický bielkový hlien, bolesť pŕs, zvýšená chuť na sex, proste ovulácia ako z učebnice. Takže normálne mám obavy...
@simona92101 To fakt si otehotnela pri Zlynde? Moje nervy... Ako dlho si ju užívala predtým? Mala si aj ty príznaky ovulácie?

eternity24
1. apr 2024

Prepáč, ale keď máš 3 deti a už žiadne nechceš, prečo si sa nedala sterilizovať pri 3 tom pôrode? Nemusela by si riešiť antiku a mala pokoj.

autor
1. apr 2024

@ysseba nie niesom tehotná...a stále normálne krvácam.. doktorka povedala, že to už bude menzes..ale je to také nepravidelné zatiaľ...už s kojením čochvíľa aj prestanem z keďže sa chystám do práce a malá má osem mesiacov. Tak prejdem na normálnu HAK...

autor
1. apr 2024

@eternity24 toto mi nikto nenavrhol a posledný pôrod bol spontánny...veď ja už čochvíľa aj v prechode budem 😂tak snáď to ani nebudem už potrebovať 😄🙏

eternity24
Autor odpoveď zmazal
Zobraz