Stalo sa niektorej, že otehotnela s hormonálnym telieskom? Teliesko mám zavedené rok a pol, z toho rok som vôbec nemala menštruáciu, pred polrokom som bola na kontrole a teliesko bolo na mieste. Minulý mesiac som však dostala menštruáciu a cca týždeň po tom sme mali s priateľom nechránený sex, pozde som mu povedala, aby sme sa pre istotu chránili. No a posledné dni mi je akosi zle a mňa napadlo, že či náhodou nebudem tehotná. Test som si už objednala ( žijem na dedine ) a ukazuje mi, že balík príde asi len v pondelok. Takže dovtedy by som aspoň rada počula, či sa niekomu stalo, že otehotnel so zavedenou Mirenou?
@pininka1 určite s Mirenou? lebo čitala som, že s Danou to je pomerne časté, že Dana ako nehormonálne teliesko zlyháva pomerne často, ale skúsenosti so zlyhaním Mireny som poriadne nenašla, iba že je tam 99% spoľahlivosť...
@pininka1 verím ak mala nehormonalne teliesko...s hormonálnym neverím
A na dedine ti nejde autobus do mesta? Test kúpiš v drogérii, snáď už aj v tescu.
Kamoška otehotnela, ale zistila to, až keď mala problémy a plod odumrel. A áno, mala Mirenu.
@13uzivatelka11 už či sa to dozviem zajtra alebo v pondelok je v podstate jedno... ja chcem teraz hlavne vedieť, či s tým má niekto skúsenosti... Lebo čo som čítala na zahraničných stránkach, tak vraj aj keby žena otehotnie, tak je tam veľké riziko mimomaternicového, takže radšej by som počula reálne skúsenosti žien... Zajtra chcem volať aj gynekologičke...
Ja by som nevydržala do pondelku.. 😅
@13uzivatelka11 ja sa proste potrebujem na prípadný pozitívny výsledok psychicky pripraviť a priateľ pride domov až v nedelu, tak nech si tie pocity vyžere pekne so mnou 😅
@kristiii mala mimomaternicove? v kolkom TT to zistila? Posunulo sa jej teliesko? nevieš náhodou prosim?
To ti neviem povedať, ale že sám doktor sa čudoval, jak je to možné.
Je velke riziko mimomaternicoveho..
@klarissa25 stačí ze je to teliesko zle založené, mam aj kamošku, ktorá síce neotehotnela, ale mala od zavedenia problémy, jej doktor jej tvrdil ze je všetko ok, nedalo jej to a išla inam a tam jej doktora povedala ze ho tam ma tak, žeby ho ani nemusela mat, neplní žiadnu funkciu. Teliesko tak ako aj iné formy antikoncepcie nie sú na 100%, ale veľa robí aj naša hlava. Ja som po sterilizácii a už sa mi stalo ze som sa úplne cítila ako keď som bola tehotná a išla som si kúpiť test, hoci viem ze mam laserom prepalene vajickovody.
Moja teta tak ma dvoch krásnych synov.