Dobrý deň, žienky, ako často sa berie krv pri predpisovaní HAK ? Pred 3 rokmi mi ju brali, dali mi HAK užívala som, potom prestala a nebola na preventívke. Teraz ak po 3r pojdem na preventivku a chcem aj HAK, zas mi berú krv ??? Plus všetky vyšetrenia a až tak HAK??
3 roky si nebola na preventívke a čuduješ sa, že ti zoberie krv? To nemyslíš vážne, však? 😒 Mali by ti ju brať každý rok pri preventívke.
iba sa pýtam či to pred predpísaním alebo dá recept a objedná na ostatné vyšetrenia... ale asi to bude v poradí odber krvi a tak....
Mne doktor povedal ze krv sa už neberie ze to zrušili a tým pádom to poisťovňa už nepreplácala takze mne nebral
@katulienkax vážne ? tak potom ako istia či máš pečeň v poriadku a iné a môže ti dať hak ? či si to zaplatíš ?
Tiez som sa divina ale vravel ze mu poisťovňa nepreplatí ze sa už zo zákona nerobí ☹ ale možem si zaplatiť
pred nasadením HAK, ked si mala dlhšiu pauzu, tak krv áno, nanovo. opakované odbery nerobia počas užívania HAK, to je pravda, ja len trošku mimo tému dám info.....ja som si dala po pol roku užívania zobrať krv len-tak "pre zaujímavosť" (nie u gynekologičky) a vyšli mi 4x zvýšené tuky v krvi, pričom pred nasadením, som mala krv v poriadku, rovnako, ako aj roky pred tým. keby soms tým teraz prišla na gyndu, tak mi to zakáže. pýtam sa, čo by sa stalo keby som si to preventívne nedala zobrať????? to už akosi nikoho nezaujíma
Ďakujem za odpovede