Chcem sa opytat, ako oddialit menstruaciu s tymito naplastami? Ideme buduci mesiac na dovolenku a prave mam mat menstruaciu. Staci ak si namiesto odlepenia nalepim novu naplast?
Áno, tak isto ak pri tabletkách, ale nalep si ju inde ako predchádzajúcu.
aj pri náplastiach je to tak isto, len je dobré oddiaľovať vždy o jeden celý cyklus resp. viac cyklov, nie o týždeň(1 náplasť). Normálne si nalepíte ďalšiu náplasť bez prestávky na menzes. Môže sa stať, že sa vyskytne špinenie, ale mne sa to nestalo nikdy.
ja som to tak kedysi skusala, lebo som to tiez potrebovala oddialit, teda aby som nemala a brala som tabletky...a aj tak som ju dostala a trvala 2 krat dlhsie..takze neviem ci je dobre sa na spoliehat
Diki dievcata. Aj dokymu som sa konecne dovolala a povedal tak ako mi radite
@magdus999
@janulabb
@ellca123
@havana_frost
minulu dovolenku som to odtrpela, ale teraz nemam chut zase saskovat s tamponmi, ktore mi nerobia dobre
Caute baby, ja som z toho debil:/ ak si chcem o tyzden posunut menzes kvoli dovolenke, 4ty tyzden si namiesto vynechania nalepim dalsiu naplast z dalsieho balenia, ale potom mi ostanu na dasli cyklus uz len 2 naplasti. Mozem si tym padom skratit ten dalsi cyklus na 2x naplast a prestavka na menzes, aby mi to sedelo cdo elkoveho poctu naplasti? Alebo to takto nefunguje a ked si chcem ten menzes posunut, musim si dokupit dalsie balenie naplasti navyse a z tych si vezmem tu jednu na pokrytie toho tyzdna navyse s naplastou? diiik moc za odpoved🙂
pri tabletach to funguje tak
pokracuje sa v brani dalseho balenia a potom pauza na menzes