Ahojte baby, v piatok sme si kupili slavnostne nasu svadobnu cestu na jun, neviem preco ma napadlo vypocitat, ze kedy budem mat MS a neuverite vyslo mi to priamo na den priletu ☹ Beriem HAK Mercilon, je pisane v pribalaku, ze sa to da upravit tak, ze sa neurobi v brani tabletiek pauza, ale pokracuje sa rovno dalej. Nemate s tym nahodou skusenost, obavam sa ze ci mi z toho nebude nejako zle. Uz ste to niektora skusili? Dakujem za odpovede...
@lenuska1991 Dakujem za odpoved, ja som sa presne toho bala, ci nebudem mat potom silnu MS, alebo bolesti...no ved aj ked, tak prezijem, nie sa potom na svadobnej ceste rozculovat...skoda ze ma to skor nenapadlo to vypocitat 😅 ale potesila si ma 🙂
@tamarka9 a zabudla som, že može sa ti stať, že sa ti neurdži.. ale to treba len na papieri zistiš, nezlakni sa a neprestaň brať, to zmizne, mne sa tak stalo.. lebo som mala nizkohormonovu a ten prvy raz ked som brala dva blistre za sebou.. akože sa mi neudržala ale to som mala len na papieri... a od tej doby už sa mi to nikdy nestalo 🙂 to len aby si sa nezlakla kebyže náhodou... vyskúšaj si to ako to bude na teba pôsobiť.. ved do júna ešte ďaleko :P
@lenuska1991 ano citala som v pribalaku ze spinenie moze byt. Vyskusam a asi hned buduci mesiac, nech to mam za sebou. A ty aku HAK beries?
@estrella5 dakujem aj ty si potesila 🙂
@tamarka9 Lindynette20 mam. berem ju uz 3 a pol roka, ale teraz mi ju bude lekarka meniť, že uz ju berem dlho.. tak uvidim co mi da... vyskúšaj a uvidíš... ja mam kamošku čo bere HAK cely rok len za rok si da prestávku, a nič jej to nerobí.. ale ja som najviac 2-3 mesiace v kuse... inak nie...nikdy nevieš :P
baby dakujem vam za cenne rady 🙂
Ahojte, chcem sa s vami poradiť ohľadom posunutia menstuacie o týždeň, kvôli dovolenke a nechcem tie tabletky Norethisteron, už som ich raz mala a naburalo mi to celý menzes, chcem to oddialiť antikoncepciou, beriem Sunyu. Myslíte že to pomôže, že nebudem mať ani žiadne Špinenie? Ďakujem
Ahoj, ja nemam konkretne taku ako ty.. ale tiez to tak beriem.. tak ako je napisane v pribalovom letaku neurobis prestavku ale pokracujes v brani druheho blistra... a vyberes ho cely a potom normalne do 3 dni dostanes MS, mne nebyva ani zle ani nic, dokonca ked po dvoch blistroch pride MS je normalna niekedy slabsia.. ale ze by som mala extremne silnu alebo bolesti nic... brala som aj 3 mesiace v kuse... ked mas pochybnosti porad sa s lekarom.. 🙂