Užívala som antikoncepciu pol roka, po podozrení na trombozu som ju musela vysadiť (nebolo to najpríjemnejšie rozhodnutie keďže som jej najviac dôverovala). Chcem sa opýtať na ochranu. Bude ideálna ochrana pharmatex s kondómom? Som voči tomu trochu skeptická. Ďakujem 🙂
my sme pharmatex tiez nadsene kupili ale bola to hroza. zistili sme ze ta davka je obrovska co treba dat dnu a bolo to uplne vsade, celi sme boli od toho, akoze brutalita, hned sme usudili ze za nas nie. su zeny co su s nim spokojne, ale podla mna staci kondom sam o sebe, ak sa spravne pouziva. cele roky sme pouzivali len kondom a obe deti mame naplanovane. tie tri percenta co ma kondom dole z ucinnosti su za tie pripady ked si ludia dopredu napr. nekuknu ci nie je vyfucany alebo tak
my sme roky pouzivali iba kondom a vsetko bolo v poriadku, antikoncepciu tiez nemozem kvoli tomu, ze som mala trombozu 🙂 za mna staci aj kondom
nam staci len kondom, sme vlastne 15rokov len pri nom a povazujem ho za spolahlivu antikoncepciu (ked ho vies pouzivat), ak si chces byt fakt ista, tak v kombinacii s pharmatexom sa uz fakt nema co stat (to uz by musela ta priroda fakt len chciet...)....
ziadne obavy, ako pisem, podla mna netreba ani pharmatex...
@sorciera24 ja mam práveže čisto pri kondómoch strach že sa pretrhne, aj ked ho použijem správne
ak ho ozaj pouzijes spravne, nema sa ti ako pretrhnut....hlavne pouzit jeden, lebo niektorí experti, že pre vacsiu bezpecnost pouzili 2 naraz...a jasne, ze sa roztrhli....fakt za cely zivot s mm fungujeme na kondomoch a nikdy sa nam nepretrhol (a to pouzivame obycajne z lidla)
nam sa za 11 rokov aktivneho pouzivania kondomov neroztrhol ani jeden. akoze nahoda je blbec, ale uplne v najhorsom ked sa ti to raz za zivot stane sa da pouzit tabletka po. ak ti brani presvedcenie ju pouzit tak vyskusaj ten pharmatex ale slava to nie je, nam to uplne pokazilo zazitok
@alikal použila si krém alebo čipky? Tým že som brala antikoncepciu tak tabletka po by mi problem nerobila v najhoršom prípade, musím dať šancu kondomom a vyskúšať aj pharmatex popripadne.
Používame pharmatex čipky už pár rokov a pohoda.
my sme mali krem
My používame 5 rokov iba kondóm, a nebol s ním problém, možno raz keď som ostal dlhsie v partnerke po vyvrcholení, tak som mal pocit že tam kondóm takmer ostal, ale.to bola naša chyba, lebo aj výrobca odporúča po styku hneď kondóm s vagíny vybrať. Ale inak nebol problém, stačí základné znalosti ako dávať pozor pri navliekani na ostré nechti a pri dlhšom sexe sa vysušuje, tak je lepšie ho nalublikovat. Nedávno sme sa rozhodli pre vyskúšanie pharmatextu kremu, ale samozrejme už sme pri ňom išli bez kondómu. Zatiaľ sme tak mali 3 krát sex ale zatiaľ sme nenabrali odvahu, že by som sa do partnerky aj spravil. Partnerku na to nahováram ale ona zatiaľ chce používať krém s prerušovaným stykom a potom mi dovolí sa dokoncit ale už s kondómom. Ak ale máme kondóm od začiatku tak vtedy nepoužívame zase pharmatex. Toľko moje skúsenosti 🙂
Partnerka ešte študuje takže ani mi nechceme aby otehotnela, ale môžem ti povedať že nemusíš sa báť kondómov, ani samostatneho používania krému. Uvidíme ako to bude keď začneme používať pharmatex aj a vyvrcholenim, potom napíšem ďalšiu recenziu či sme obišli tiež bez tehotenstva 🙂
@hawaj2020 nemali ste nehodu vôbec? Nepretrhol sa ani nič? Pretože to čo čítam v diskusiách mam pocit že buď ľudia kondómy fakt nevedia používať alebo su kondómy veľmi nekvalitné, takže kde je pravda 🙂
Nie nemali, je dôležité ale pri nasadzovaní kondómu jeho špičku podržať, aby v nej neostal vzduch, na to veľa ľudí zabúda. A ešte keď sa človek dlhšie miluje, tak sa zvykne kondóm vysušiť a je dobré ho znovu nalubrikovat. Inak sú v celku kondómy spoľahlivé, ale ak si ich zadaš v recenziách, tak bude na nich veľa kritiky, lebo taký čo sú spokojní a je ich väčšina nepíšu, a tomu zlomku ktorým zlyhal majú potrebu sa niekde posťažovať, keďže reklamovať sa nedaju 🙂