Baby mozem neziaduce ucinky uz po prvej tablete co som zobrala ? Beriem antiku daylette fnes prvy den a zobrala som ju okolo 10 odvtedy sa citim tak malatne uplne ma trasie ako leby sa mi mihota pred ocami ...zvlastne
Mozes, pamatam na uplne moju prvu antiku, grcala som viac ako tehotna, hned po prveh mi bolo zle, svet sa so mnou tocil, vravela som si ze zvyknem, po tyzdni som to vzdala, potom mi dal doktor naplaste ze tie maju nizsie hladiny hormonov a nie au take vykyvy ako pri tabletkach, tie som znasala v pohode.
@mon1806 psychika je potvora vsemocna, takze ked si precitala dostatocne vela negativnych clankov na antiku, tak podvedomie zapracovalo, aby nezaostavalo za vedomim a ukazalo ti, ze aj ty nieco z toho mozes mat.
Ale tak aj vynimky existuju a aj prave preto je vyhoda, ze existuju rozne znacky a doktor ti ju moze zamenit...
Dakujem
@mon1806 ano, mozes. Telo reaguje na umele hormony. Vacsinou sa odporuca vydrzat prve 3 mesiace a ked vedlajsie ucinky nepominu zmenit alebo vysadit HAK. Ja som v minolosti HAK uzivala a az tretia znacka mi sadla.
Ja by som tomu dala este par dni a ked sa reakcia nezmierni, konzultuj s gynekologom.
Nic asi budem musiet vydlsadit dnes druha tableta po zjedeni nic ale za par hodin ma islo porazit normalne na zvracanie ma natahuje , toci sa mi v hlave a klepe ma
@mon1806 pochybujem