Stalo sa vám niektorej že vám nezabrala Escapelle?Že ste napriek uzitiu tabletky boli tehotné?Bolo dieťa potom v poriadku?Totižto, roztrhol sa nám kondóm, hneď na druhý deň som si dala tu tabletku, ms mi mešká dnes tretí deň a test pozitívny 🤦 Neviem čo mám robiť, máme už dve deti, tretie sme ani náhodou neplánovali, muž sa chystá na vazektomiu, zatiaľ sme používali kondóm a teraz toto...
tak ale vidis, ako velmi chce medzi vas, ked aj tomuto odolava.
Keď to bolo v čase ovulácie tak tabletka nemusí zabrať, hlavu hore zvládnete to
podla mna je to rozhodne osud🙂 ked takato tabletka nezaberie, tak vam chce vesmir pravdepodobne naznacit, ze proste patri medzi vas🙂
@janai1 príbalový leták som si čítala, predstav si, ale ovuláciu si teda ozaj nesledujem, takže možné to je.Keby si ju aj sledujem a stane sa nám toto, nemám čo iné spraviť.
Tabletka "po" zabraňuje ovulácii. Ale ak už ovulácia nastala, tak už to nezmení.. Čiže tiež to nie je 100%zaruka.
Dve kamosky takto otehotneli,obe deticku su uplne v poriadku. Jednej gynda povedala,ze ak uz dojde k tehotenstvu,tak plod tou tbl nie je ohrozeny,ale sla na nejake “hlbsie” vysetrenia. Jedna z nich sa cele tehotenstvo trapila,ze je nechceme tehotna,teraz je to jej najvacsi maznak a laska,hlavu hore,nie je vsetko cierne alebo len biele,dobre bude…
@janai1 no, je to skôr fakt že sprostá náhoda a súhrn neplánovaných udalosti 😀 Zo všetkého viním samozrejme muža, firmu Durex a ich shity(mám 30 rokov a toto je prvý krát čo sa to stalo, doteraz som si myslela že to ani nieje možné, veď ako pubertiačky sme si kondómy naťahovali na hlavu).Tabletku vezmem na milosť, lebo fakt neviem či som ovuláciu mala alebo nie, ale už som hľadala infolinku, nech sa môžem odreagovať 😂
@ibajaanikiny ďakujem, tak snáď bude ok
Dieta bude v poriadku, tieto tabletky nemozu dieta nijako poskodit. Iba maju zabranit tomu, aby prebehla ovulacia a teda nastalo uhniezdenie. Ale nie je to uplne 100% a zalezi na faze cyklu. Su to iba hormony a mam dojem, ze prave progesteron. Ono ked sa to podarilo, tak to vraj posobi opacne ako udrziavanie. No tie nove durexy maju iny lubrikant a nejak sa viac trhaju. My sme ich tiez roky pouzivali, ale keby naozaj idem na istotu, tak radsej japonske okamoto kondomy. Tazsie zohnat, ale ti japonci to nejako zatial nedomrvili. Durex chce asi zvysovat porodnost v Europe 😂 Drzim palce a teda pekne tehotenstvo prajem. Tak bude este jedno babo
Pokiaľ je prezervatív správne nasadený (rozumej pri nasadzovaní sa drží za špičku a postupne navlieka na penis bez zadržania vzduchu) tak je prakticky neroztrhateľný. 2% zlyhania tejto ochrany spočíva v zlej manipulácii - nesprávnom nasadení a následnom roztrhnutí, inak by mala aj vyššiu úspešnosť.
@lilope absolutny nesuhlas.. nám sa proste roztrhol pri vašnivom sexe, nezvládol to. Durex Feel thin. a nasadzoval si ho presne tak ako to ty opisuješ. 😀 tiež som užila tbl po ale chvála bohu zabrala
@banderaska29 nepotrebujem tvoj súhlas. Stačí si pozrieť ich testy a akú majú spoľahlivosť - v miliardách kusov. ,,Zlú" reklamu im robia len tí, ktorí s nimi zaobchádzajú nesprávne a ako tu na koníku pozorujem, u nás je to vo veľkom. Každej druhej nechcene tehotnej sa tu roztrhol kondóm 😂
@banderaska29 my sme mali presne ten istý.Vzdy sme kupovali ten s tým zámkom a že skúsime nejaký iný a takto to dopadlo
@lilope jasné, takže celé roky si ho muž nasadzal správne keď sa žiadny neroztrhol, ale tento krát nevedel ako si ho správne nasadit mi chces povedať.
mne našťastie zabrala, ale ja som utekala hneď do lekárne, nečakala som na ďalší deň, držím ti palce nech to zvladnes
@lilope
na velkom penise je riziko pretrhnutia akehokolvek kondomu. ty s tymi tvojimi statistickymi teoriami asi nevieš o čom hovorím. veľký penis hovorme ze 19cm a viac. už si zažila chlapa s takym penisom ? keby si zažila plus k tomu velkemu penisu aj naozaj vašnivy štavnaty sex, tak by si si tie tvoje teorie o nasadzovaní mohla vyskartovať 😀 moj chlap nie je diletant, ktoremu ten kondom naskočí sam na penis. nasadzuje ho správne 🙂 len to nepochopí niekto, kto zažil sex tak max s 10 cm holubkom no.
Ja si myslím že je to určite tou tabletkou. Ak si si tabketku dala na druhý deň, to by si fakt bola z pár % žien ktoré aj napriek tabletke otehotneli. Jasne že ani tabletka nie je na 100%, aj keby si ju užila hneď po styku. A z odstupom hodín % tehotenstva narastá lebo účinok tabletky slabne. Ale ak ste mali kondom a on vám len niekde mierne praskol, nešlo všetko do teba dnu, hneď ste sa zbadali, tak si nemyslím že by toto bolo tehotenstvo. Ale určite si správ test a podľa toho zistíš, no skôr je to tabletkou, tam môže ms meškať, lebo to rozhadzuje cyklus. Kým manžel nepojde na ten zákrok, daj si predpísať antiku, budeš mat istotu
@gabika0825 test mám pozitívny.Tabletku by som si kľudne dala aj hneď, no stalo sa to okolo 23 a u nás vtedy už nikde nieje lekáreň otvorená, až ráno keď som šla do práce som si ju kúpila.
Joj ženy, tak som dnes dostala ms 😀
A mala si test pozitívny???? Myslíš tehotenský test či???
@vera55555 áno, ale zas nie koľajnice, ale slabšia čiarka, no dosť viditeľná.Dnesny už bol neg.Este ich mám doma odložené tie testy 😀
Fakt to som nezažila ..ja sa pýtam len preto lebo tiež čakám na mrsku po núdzovej tabletke a dosť stresujem...bolo by to už 4 te bábo 🤣🤣 tak uvidíme ...len strašne ma bolia kríže a pod bruško aj zvýšené teplotu mam 37.1 aj moč sa mi zdá iný tak neviem či to je tou tabletku alebo nie...mali sme nehodu práve v deň ovulácie ...nevedela som že je to tento deň nesledujem to nejako keďže do teraz som dojčila a nemala som menzes...a je to predsa len appkova ovulácia 😁😁 a od pôrodu aj tak nemám nejaku úplne pravidelnú tak by som na nemohla spoliehať na to ale bojím sa tak či tak
Píše sa v pribalovom letáku že ťa tbl nemá žiadny vplyv na plod
Veľa žien nájdeš a všetky majú bábätká v poriadku 🙂