Ahojte , dnes som mala užiť prvú tabletku po 7 dňovom vynechaní, no zabudla som, že už nemám tabletky. Dostanem sa k ním až v pondelok, teda o dva dni. Dnes som mala nechránený pohlavný styk, myslite si, že možem otehotnieť ? Mám si kúpiť tabletku po? Ďakujem.
Jasne po týždňovej pauze, keď dve tabletky neuzijes je šanca, prečo si nezbehnes kúpiť niekde do mesta?
@klarissa25 zabudla som aj na recept, preto až v pondelok
@vanes123456 ano, otehotniet mozes. ak by sa ti hned obnovilao dozrievanie vajicok, tak je to mozne a my tti teda do vajednikov nevidime. ak uzijes tabletku po, neviem, ako to bude s dalsim uzivanim HAK, lebo tbl po je iny ekrazit hormonov. to by som asi prekonzultovala s gynekologom, mozno odporuci pockat do dalsiemo menzesu (a teda mesiac sa chranit inac)
@vanes123456 behni do lekárne a skús im vysvetliť situáciu, s tým že recept prinesies v pondelok, niekde predaju aj takto
@vanes123456 urcite skus lekaren, mozno vyjdu v ustrety a daju bez receptu. Ten potom donesies, ked budes mat.
Môžeš, aj v letáku je napísané že práve v prvé dni ak sa vynechá je najväčšia šanca. Ďalšia vec je, že ak si cez tých 7 dní mala menzes je dosť malá šanca že už máš aj ovuláciu. Ale môže sa stať hocičo....