Nepresné užívanie antikoncepcie

20nina14
10. nov 2014

Ahojte, baby uz dlhsiu dobu uzivam antikoncepciu a uplne pravidelne...ale tento mesiac som ju uzivala nepresnejsie a stalo sa mi ze dnes mi nevysla posledna tabletka a od zajtra mi nasleduje 7 dnova pauza..chcem sa Vas spytat, ze ked zacnem uzivat novy blister a budem ho dodrzovat ci som aj chranena stale ked dnes neuzijem tabletku? dakujem

barbora59
11. nov 2014

ale ano neboj. ako sanca tam je ale minimalna ze by si otehotnela. ja som stokrat zabudla na tabletku vecer - dala som si rano . a pohoda

ruzasipova
11. nov 2014

úplne v pohode 🙂 ak to bereš už dlhšie

katka553
12. nov 2014

tiež si myslím, že úplne v pohode, nikdy som antikoncepciu neužívala presne v určitú hodinu, niekedy namiesto večera ráno a tak... A nič sa nestalo 🙂

betka28
14. nov 2014

Som veľmi šťastná, že sa už nemusím zaoberať s takými problémami, nehovoriac o vedľajších účinkov.... Ja by som ti radšej odporúčala používať prirodzenú metódu, pod tým si myslím na najnovšiu technológiu - cyclotest. S tým prístrojom vždy viem, že mám 100%nú istotu. 🙂 Pekný večer! 🙂

katkasisk
14. nov 2014

mne sa to teraz stalo ,,a tiež by ma zaujimalo ci dalej uzivat alebo vysadit ju na jedene mesiac dakujem

gabikamicka
25. nov 2014

AHOJTE .Chcem sa opytat:Beriem HAK mam zvyseny prolaktin a testosteron no minimum a prve balenie minuly mesiac zacala uzivat tyzden pred menstruaciou a prestala ked mi dosla a mali sme parkrat nechraneny pohl.vstyk no teraz som uz zacala hned po mestruacii brat normalne no teraz mam 9 dni pred menstr. a uz mam menstr. bolesti viete poradit ci to nieje tim ze som si narusila este viac hormony alebo .......... ? Dakujem ......