Ahojte, baby uz dlhsiu dobu uzivam antikoncepciu a uplne pravidelne...ale tento mesiac som ju uzivala nepresnejsie a stalo sa mi ze dnes mi nevysla posledna tabletka a od zajtra mi nasleduje 7 dnova pauza..chcem sa Vas spytat, ze ked zacnem uzivat novy blister a budem ho dodrzovat ci som aj chranena stale ked dnes neuzijem tabletku? dakujem
úplne v pohode 🙂 ak to bereš už dlhšie
tiež si myslím, že úplne v pohode, nikdy som antikoncepciu neužívala presne v určitú hodinu, niekedy namiesto večera ráno a tak... A nič sa nestalo 🙂
Som veľmi šťastná, že sa už nemusím zaoberať s takými problémami, nehovoriac o vedľajších účinkov.... Ja by som ti radšej odporúčala používať prirodzenú metódu, pod tým si myslím na najnovšiu technológiu - cyclotest. S tým prístrojom vždy viem, že mám 100%nú istotu. 🙂 Pekný večer! 🙂
mne sa to teraz stalo ,,a tiež by ma zaujimalo ci dalej uzivat alebo vysadit ju na jedene mesiac dakujem
AHOJTE .Chcem sa opytat:Beriem HAK mam zvyseny prolaktin a testosteron no minimum a prve balenie minuly mesiac zacala uzivat tyzden pred menstruaciou a prestala ked mi dosla a mali sme parkrat nechraneny pohl.vstyk no teraz som uz zacala hned po mestruacii brat normalne no teraz mam 9 dni pred menstr. a uz mam menstr. bolesti viete poradit ci to nieje tim ze som si narusila este viac hormony alebo .......... ? Dakujem ......
ale ano neboj. ako sanca tam je ale minimalna ze by si otehotnela. ja som stokrat zabudla na tabletku vecer - dala som si rano . a pohoda