Ahojte, chcem sa s Vami poradiť, brala som vyše roka Karhleigt antikoncepciu, avšak dostala som trombózu do nohy a navyše mi zistili kríženie žíl, takže okamžite vysadenie 8.5.2015 ( podotýkam v strede užívania ) , a potom následná hospitalizácia aj operácie, avšak , po vysadení som hneď dostala, potom ešte 25,6,2015.. avšak odvtedy som ms nemala, teda ešte niekedy začiatkom júla jedeň deň, inak nič. ... na gynekológii mi povedali že je to normálne,... chcem sa opýtať ako ste to mali vy, ak su tú podobné prípady .. keď sa užíva aj Warfarín, Anopirin na riedenie krvy.. test som si preistotu robila je negatívny.. takže nemala by som sa obávať však ? ... Ďakujem za každú radu ...
Ďakujem , no však to ,. len keď mám tie lieky... tak môže to byť asi všetko dokopy aj stres aj všetko 🙂 hádam, kedže test som robila a je negat. a to uz nemam mesiac aj pol .. to by už musel byť aspon ,,duch,, na teste keby čosi ... :D
hlavne buď v klude a počkaj si, čo už narobíš... 🙂
@alka1980 presne tak, telo je rozhodené po tej zmene, chvilu to trva ;)
No neviem ako je to ked uzivas tie lieky ,ale ja ked som vysadila antiku po cc4 rokoch ,ak mi rok trvalo kym som sa nadstavila na pravidelny 28dnovy cyklus.Menzes som mala kazdy druhy tyzden.Raz som spjnila o dva tyzdne krvacala.No na nervy.Lekarka mi povedala,ze po antike sa stava,ze trva dlhsie kym sa vajecniky rozbehnu