Ahojte, s akou nehornonalnou antikoncepciou máte skúsenosti mimo kondomu a prerušovanej suloze ? 1 dieťa mám, ďalšie už nechcem a zvažujem akú ochranu zvoliť, zároveň nič hormonálne do tela nechcem ..
Ja som veľmi spokojná s pesarom.
Pesar je super
@1mina hmm...Pearlov index až 97,6% - to nie je az take zle a ked clovek este pozna aj plodne dni, aspon priblizne, je to dobre
@zmrzlinka2021 ano je to napisane niektory sice pochybuju , treba dodrzat opatrenia napr neumyvat sa mydlom 2 hodky pred ja som si napr kupila emulziu ktora neobsahuje mydlo
ja pouzivam krem lebo mi krajsie vonia, a pri tabletkach treba cakat 5 minut kym sa rozpustia ale zas sa praktickejsie davaju
Nie, to si zavadzas ty, priamo pred sexom.
Ja odporúčam Ladycomp je to paráda.. po krátkom používaní presne ukazuje plodné dni (kedy môžete a kedy nie) bola to investícia ale stála za to, žiaľ teraz už mi je nanič aj keď je stále v záruke tak predávam ale mrzí ma že som do toho nešla skôr. Ušetrila by som si vela zdravotných problémov z antikoncepcie...
Ja pouzivam pharmatex v kombinacii s prerusovanou.... je mi jasne ze to asi neni az tak super spolahlive ako tabletky atd, ale neviem si predstavit do menopauzy do seba pchat hormony