Ahojte, s akou nehornonalnou antikoncepciou máte skúsenosti mimo kondomu a prerušovanej suloze ? 1 dieťa mám, ďalšie už nechcem a zvažujem akú ochranu zvoliť, zároveň nič hormonálne do tela nechcem ..
Ja som veľmi spokojná s pesarom.
Pesar je super 🙂
@1mina hmm...Pearlov index až 97,6% - to nie je az take zle a ked clovek este pozna aj plodne dni, aspon priblizne, je to dobre
@zmrzlinka2021 ano je to napisane niektory sice pochybuju , treba dodrzat opatrenia napr neumyvat sa mydlom 2 hodky pred ja som si napr kupila emulziu ktora neobsahuje mydlo
ja pouzivam krem lebo mi krajsie vonia, a pri tabletkach treba cakat 5 minut kym sa rozpustia 🙂 ale zas sa praktickejsie davaju
Nie, to si zavadzas ty, priamo pred sexom.
Ja odporúčam Ladycomp 🙂 je to paráda.. po krátkom používaní presne ukazuje plodné dni (kedy môžete a kedy nie) 🙂 bola to investícia ale stála za to, žiaľ teraz už mi je nanič aj keď je stále v záruke tak predávam 😕 ale mrzí ma že som do toho nešla skôr. Ušetrila by som si vela zdravotných problémov z antikoncepcie...
Ja pouzivam pharmatex v kombinacii s prerusovanou.... je mi jasne ze to asi neni az tak super spolahlive ako tabletky atd, ale neviem si predstavit do menopauzy do seba pchat hormony 😶