Nedostala som menzes počas 7 dňovej pauzy

simuska910
23. dec 2017

Baby je normalne, ze mi neprisiel menzes pocas 7 dnovej pauzy pri antikoncepcii? HAK beriem uz asi 4 roky a nikdy predtym sa mi to nestalo. Samozrejme ze som si robila aj tehu test pre istotu, ale vysiel negativne. Uz som si dala tabletku z noveho balenia, ale aj napriek tomu ma stale boli v podbrusku a krize ako pri menstruacii. Myslite, ze sa mi len hormony zblaznili? Ci? K lekarovi mozem ist az po sviatkoch samozrejme.

sivypegas
23. dec 2017

Kks,naco to svinstvo jes a znecistujes prirodu??

sivypegas
23. dec 2017

@simuska910
@simuska910 a tehu testy su spolahlive na 99% asi si si tou HAK dodrbala hormon system.

ibrunova
23. dec 2017

Je to normálne,aj mne sa to stalo.. Pri hak sa to môže stať,podľa mňa nemusíš hneď k lekárovi.. Mne sa to stalo dvakrát v jednom roku,povedala som jej to až na preventívke a zmenila mi hak,že sa mi zmenili asi hormóny. Tak beriem inú a všetko je ok.

simuska910
autor
23. dec 2017

@ibrunova takze nemusim byt v strese hej? Lebo celkovo mi je nejak divne ako keby si moje telo myslelo, ze ten menzes mam. Akoze je pravda, ze tento posledny mesiac bol dost stresujuci pre mna, ale to by nemalo mat vplyv na menzes pri uzivani HAK ci?

ibrunova
23. dec 2017

@simuska910 Môže to mať vplyv. Ale aj v letáku píše,že nemusíš vždy dostať. Len kľud,teraz už nedojdu a o mesiac uvidíš,ak by viackrát nedošli,možno bude treba zmenu.

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anonym00000
6. júl 2022

@simuska910 ahoj, ako si vtedy dopadla?

simuska910
autor
22. aug 2022

@anonym00000 ahoj vies co, mne potom lekar vysvetlil ze pri HAK je normalne ked nedostanes niekedy menzes vobec. A myslim ze potom na dalsi mesiac som uz dostala, ale bolo to uz davno. Ja HAK uz roky neberiem takze teraz to uz pre mna nie je aktualne, ale pamatam si ze nie vzdy som menzes dostala pocas tej pauzy, ale teda vzdy som si aj test pre istotu urobila kedze to nie je 100% ochrana.

anonym00000
22. aug 2022

@simuska910 ďakujem, ja som ms dostala len bola kratšia. Dnes som robila test po 2 týždňoch od skončenia a negatív takže asi je to ok 🙂

simuska910
autor
22. aug 2022

@anonym00000 tak pri HAK som vzdy mala ovela slabsiu a aj menej dni mi trvala ako bez nej, takze to je myslim normalne. 😊

anonym00000
22. aug 2022

@simuska910 ďakujem pekne za odpoveď 🙂 mne by sa krvácanie malo dostaviť budúcu stredu. Akurát ja dosť stresujem tak snáď to tiež bude v pohode