Nechuť na sex pri užívaní antikoncepcie

jankajaov
13. okt 2015

Dobrý večer,

poprosila by som o rada, alebo pomoc pri mojom probleme. Uzivam Tri-regol 4 a pol roka mam 22, no v poslednom čase nemam vobec chut na sex. Moze to byt dlhym uzivanim HAK ? ☹ 😒
Za kazdu radu alebo pomoc vopred dakujem 🙂

katica312
14. okt 2015

Môže ja som mala ten istý problém... Užívala som Novynette 6 rokov a posledný rok bol katastrofa, ešte, že to moja polovička so mnou vydržala. Vysadila som a doslova som ožila čo sa tohto týka. 🙂 A už by som to veru nejedla lebo ja osobne som mala aj iné zdravotné problémy vďaka tomuto.

mirka822
14. okt 2015

Já tento problém nemám. Užívám HA několik let, užívám ji od 17 s pauzou asi 3 roky, kdy jsem jí vysadila kvůli tomu, že jsem chtěla otěhotnět. Dneska je mi 31 a rozhodně nemám problém s nechutí na sex. Spíš naopak, protože jsem klidnější, že nechtěné otěhotnění je málo pravděpodobné 🙂 A víceméně jsem to tak měla vždycky.

bosoriak
14. okt 2015

@jankajaov Zmeny libida su jednym s najcastejsich vedlajsich ucinkov HAK. Treba sa poradit s gynekologom, mozno odporuci inu znacku HAK s inym zlozenim.

alka1980
14. okt 2015

@jankajaov i moj problem.Po vysadeni zmena k lepsiemu.A ani vymena za inu nepomohla,az uplne vysadenie.

jankajaov
autor
15. okt 2015

Dakujem velmi pekne za vase rady a nazory. Tiez som rada, ze to moja polovicka somnou este tripi. Ale potrebujem to riesit. Stale som unavena, podrazdena. Skocim za svojim gynekologom a poradim sa 🙂

katica312
15. okt 2015

@jankajaov len sa nenechaj odbiť lebo ja osobne som prišla za svojím gynekológom tiež ako to riešiť či zmeniť tabletky a ten ma presviedčal že z HAK to určite nie je že je to životným štýlom, ale, že je na mne či tabletky vysadím alebo nie. A ja som dala na seba tabletky vysadila a čuduj sa svete chuť sa vrátila. 🙂

jankajaov
autor
16. okt 2015

@katica312 dakujem velmi pekne za radu. Nevedala by som sa sama rozhodnut ci prestat brat alebo nie. Buduci rok mame svadbu ale este nad malickym nerozmyslam
Mam teraz statnice a skolu, takze by som sa dost bala, zeby som otehotnela. Samozrejme da sa davat aj pozor, ale obavy a reapekt pred tym urcite je.

resetka
2. nov 2015

@alka1980 presne tak som to mala aj ja, vdaka bohu za to, ze sa da vyznat v ovulacii aj prirodzene, vdaka lpp.sk, billings.sk