Dobrý večer,
poprosila by som o rada, alebo pomoc pri mojom probleme. Uzivam Tri-regol 4 a pol roka mam 22, no v poslednom čase nemam vobec chut na sex. Moze to byt dlhym uzivanim HAK ? ☹ 😒
Za kazdu radu alebo pomoc vopred dakujem 🙂
Já tento problém nemám. Užívám HA několik let, užívám ji od 17 s pauzou asi 3 roky, kdy jsem jí vysadila kvůli tomu, že jsem chtěla otěhotnět. Dneska je mi 31 a rozhodně nemám problém s nechutí na sex. Spíš naopak, protože jsem klidnější, že nechtěné otěhotnění je málo pravděpodobné 🙂 A víceméně jsem to tak měla vždycky.
Dakujem velmi pekne za vase rady a nazory. Tiez som rada, ze to moja polovicka somnou este tripi. Ale potrebujem to riesit. Stale som unavena, podrazdena. Skocim za svojim gynekologom a poradim sa 🙂
@jankajaov len sa nenechaj odbiť lebo ja osobne som prišla za svojím gynekológom tiež ako to riešiť či zmeniť tabletky a ten ma presviedčal že z HAK to určite nie je že je to životným štýlom, ale, že je na mne či tabletky vysadím alebo nie. A ja som dala na seba tabletky vysadila a čuduj sa svete chuť sa vrátila. 🙂
@katica312 dakujem velmi pekne za radu. Nevedala by som sa sama rozhodnut ci prestat brat alebo nie. Buduci rok mame svadbu ale este nad malickym nerozmyslam
Mam teraz statnice a skolu, takze by som sa dost bala, zeby som otehotnela. Samozrejme da sa davat aj pozor, ale obavy a reapekt pred tym urcite je.
Môže ja som mala ten istý problém... Užívala som Novynette 6 rokov a posledný rok bol katastrofa, ešte, že to moja polovička so mnou vydržala. Vysadila som a doslova som ožila čo sa tohto týka. 🙂 A už by som to veru nejedla lebo ja osobne som mala aj iné zdravotné problémy vďaka tomuto.