Ahoj baby chcem sa spýtať aká je dobrá antikocepcia aké máte skúsenosti . Neviem sa rozhodnúť chcela by som si dať zaviesť tyčinku čo má účinnosť 3 roky ale neviem nič o nej ani kde to robia ? Injekčnú každé tri mesiace vaša skúsenosť ? Alebo teliesko do pošvy vaša skúsenosť a posledné čo ma napadlo sú tabletky
@nikol_95
Asi ma na mysli, ze takmer vsetko vymenovane je hromonalna antikoncepcia 😉
100%-ne je iba stare dobre NEONDIT 😉 😀
Tycinku mala/ma jedna moj akamoska, ona bola spokojna, a za tie roky tehotna nebola 😉
O injekcii neviem nic konkretne.
Teliesko je bezhormonove, ktore brani uhniezdeniu ciste fyzicky. A potom je teliesko, ktore zaroven aj uvolnuje hormony, napr. mirena. Teliesko sa zvycajne dava ak zena uz rodila. Ale nie je to podmienkou.
Tabletky su drahsie, ked sa to rozpocita na rok, a treba na to mysliet. Ale zase je vyhoda, ze sa da oddialit krvacanie, ked je treba...
Ale vsetky hormonalne mozu mat aj negativne ucinky...
Informovat by ta mal vediet lekar, o vsetkych druhoch, aj ti pomoct najst pre teba najlepsie riesenie.
Ja mam dlhe roky tabletky. Po vysadeni som v pohode planovane otehotnela, teraz mam zase tabletky. Rozmyslala som nad telieskom, ale naraz to zaplatit je tu palka (nejakych 500€ ☹).
Tak este neviem. Moje libido je mizive, tak by asi bolo lepsie ist od hormonov prec. Na druhej strane mi vyhovuje, ze som krvacanie mala naposledy v sestonedeli 😝 Navyse som mavala bolesti, krce, nevolnosti pocas krvacania, a to zase spiatky nechcem...
Najlepsie bude poradit sa s lekarom, a ked ti ten tvoj nevie poradit, tak chod k inemu. Teliesko by mi napriklad moja lekarka zavielda priamo u nej. Dala mi aj nejake materialy an precitanie. Len ja som sa este nerozhodla...
Ahoj, ja v každom prípade by som odporúčala prirodzené antikoncepcie. Už dosť dlho používam aj ja šikovného prístroja Cyclotest. Slúži na sledovanie ženského cyklu (plodné, neplodné dni...). Cena je okolo 160 Eur, ale tie výdavky sú iba jednorazove. Údaje sú presné a jej používanie je veľmi jednoduché. Môžem iba odporúčať 🙂
Najlepšie žiadna.