Na ktorý deň placebo tabletiek vám pride krvácanie?

5. jan 2024

Prosím vás, tie, ktoré beriete HAK, tak na ktorý deň používania placebo tabletiek( 21akt. + 7placebo) dostanete krvácanie? Dnes som zobrala tretiu, no krvácanie stále nemam a uz som z toho dost nervózna, beriem hak po prvýkrát. Stále mi vŕta v hlave, že čo ak…

lasona
5. jan 2024

Aj mne ti tak hapruje ...predtým som brala iné a tam som vždy vedela ze kedy, teraz počas užívania placebo...jeden mesiac tak, druhý inak..

janai1
5. jan 2024

Tehotná na 99,8% nie si a krvácanie v pauze nemusí vôbec nastať

ateragram
5. jan 2024

Mne asi na 3,4 aj 5ty sa uz stalo

dennkka
5. jan 2024

mne na 5 alebo 6 deň

ivik4
5. jan 2024

Ked som mala este kramy tak vzdy na druhy den placeba, aj v letaku tak bolo. Po 4 mesiacoch som uz ziadnu ms nemala, vobec 🙂

nelca84
5. jan 2024

Vacsinou 5-6ty

autor
5. jan 2024

Ďakujem za odpovede, čiže sa nemam vobec bat ničoho, keď mi krvácanie vobec nebude chodiť? Mne na príbalovom letáku píše, že krvácanie by malo prísť na druhý až treti deň po skončení uzivania aktívnej tabletky. Ako vravím, užívam to prvýkrát a nejako tej HAK neverím a dost sa teraz bojim.

ivik4
5. jan 2024

Ja nemam kramy vobec a je to ok

autor
5. jan 2024

@ivik4 a nemáte potom strach, že HAK mohla zlyhať?

ivik4
5. jan 2024

Vobec

megleka
8. jan 2024

Keď len beriete HAK že začínaš tak to môže byt aj tým tiež sa mi stalo že mi nikededy vynechala keď som brala aktívne tabletky a potom 7dni pauza teraz čo mám zmenu tak pri aktívnych mi príde väčšinou ten istý deň ale niekedy aj že v noci ..napr utork aj zajtra mám dostať a dostala som v noci z utorka na stredu

autor
9. jan 2024

Dostala som nakoniec krvácanie po 3 užiti placebo tabletiek, ale tesne pred 4tou keďže 4tu beriem vždy večer.

megleka
9. jan 2024

Ono je to v poriadku nemusí to byt všetko načasované presne možno že budúci cyklus príde tak ako ma ..ja mám dneska tretí deň uzitia placebo a akurát teraz som dostala tabletky beriem 19:00 ☺️