ahojte baby potrebujem poradiť. pred 4 dnami som vysadila antikoncepciu vščeraj pri pohlavnom styku partner nevydržal. ešte mi nechodí menzes a dnes som mala len jemné špinenie. je možné že by som mohla byť aj tehotná? 😒 😒 😒 dakujem za príspevky
ak si dobrala normálne celý blister a teraz by nasledovala 7dňová pauza, tak isto tehotná nie si... ak si vysadila tabletky niekde v polovici, tak je to možné, ale nie isté... krištáľovú guľu neviem teraz narýchlo nájsť, tak asi bude najlepšie pár dní počkať a potom si ísť kúpiť tehotenský test a postupovať podľa návodu... a ak tehotná byť nechceš a napriek tomu si vysadila antikoncepciu, tak používajte kondóm, dostať ich aj na pumpách, ktoré sú otvorené nonstop aj cez sviatky !!!! alebo nesexujte...
Špinenie po vysadení hak je úplne bežné a to, či si tehotná po včerajšom styku dnes ozaj nezistíš...
Haha,no myslím si že nemusíš mať strach.MS príde...nemyslím,že by si mohla byť tehu 🙂
Vzdy, ked mas nechraneny styk je mozne, ze otehotnies.
Akoze vcera ste sexovali a myslis, ze dnes uz budes v druhom mesiaci kedy sa objavuju priznaky? Neblazni, ved nemas 16, ze nevies ako funguje telo 😉
ked chces otehotniet, tak par mesiacov este pockaj po vysadeni antikoncepcie...a nemyslim si, ze by si bola tehotna... ale kedze nie som vestica, vsetko je mozne
na 99,9% nie si
Vsetko je mozne.vzdy sa moze stat.musis pockat ete nejaky ten den a otestovat sa.ak nepride do 14dni chod k dr.
je tu hrozne vela tem s takymito otazkami nemusela si akladat novu a ziadna baba ti tu ozaj neporadi ci si alebo nie si...nie sme doktorky 🙂 nic v zlom ale fakt to nemyslim zle len keby si troska pohladala nasla by si aj 10 takych tem