Ahojte, nakolko mam nejaky prirodzeny odpor vici tomu rozhadzat si cyklus s tabletkami, chcela by som vediet, ci existuju aj muzi, ktori nechceli, aby zena brala HAK, ale oni podstupili vazektomiu? A este, ci je tento zakrok zvratny alebo nie?
Dakujem pekne.
Ahoj. Môj muž ju v júni podstúpil. Rozhodli sme sa tak, nakoľko deti už s určitosťou nechceme.
Bez problémov navrhol že pôjde on, pretože pri žene je to už operácia s hospitalizáciou.
Bol v Žiline vo veľmi dobrej novej klinike. Priestory aj personál si pochvaľoval, že aspoň to je fajn, že tam sa tam ľahšie šlo 😁
Trvalo to tak 30 minút. Zákrok je to nezvratný. Dokonca aj vyberajú cca 1,5 CM aby sa to nezrastlo a je to pre istotu zasielané aj na hystologiu. Potom sa robí sono a dva kontrolné odbery.
Mal potom ešte tyzden voľno. Prvé štyri dni boli také, že chodil chudák obkročmo, až mi bolo ľúto, že som nešla radšej ja.
Ale teraz je už super. Normálne behá, chodí na bajk.
Ako pokiaľ máte v sebe ujasnené, že deti nechcete, tak sa mňa je to perfektné .
Bez hanby sa môžem pochváliť že je to moc super ísť konečne bez ochrany a nepočítat dokym sa "mesiačiky" dostavia.
Odľahlo nám obom a patrične si to užívame 😁
Jazvy mu už ani nevidno, a to prešiel len mesiac a pol.
Ak vás zaujíma niečo ďalšie, kľudne píšte.
Ja som tiež hľadala informácie na MK a nic moc som predtým nenašla. Takže rada poradím niekomu inému.
@ivca88 ahoj,môžeš mi prosím ťa povedať,ktorá klinika v Žiline? Aj môj muž chce ísť a nevieme kam. Ďakujem pekne
@cabadajovci pridávam foto. Volali sa nejako ryant, ale kliniku premenovali na klinika zdravia..
Fakt super. Veľmi profesionálny prístup. Krásne priestory.
Vidno že tam ide chlap, tak si dali záležať 😁
@cabadajovci ešte link
https://www.urologicka-klinika.sk/
Operoval ho pan doktor Blaško, má tam aj fotku. Sú tam aj fotky priestorov.
Btw, dodám, že už prešiel rok aj pár mesiacov odkedy bol, a je to brutálne..
Neľutujeme, ani jeden..
Každý deň si užívame 😁🤗
Carl djerassi o tom písal vo svojej poslednej biografii a aj ju sám podstupil
@ivca88 ďakujem krásne,tak to dúfam,že budeme spokojní.. už sa teším,kedy tam pôjde muž.
@ivca88 cenu si nepamätáš?
@vierka0508 netuším už... Okolo 450€ všetko dokopy. Cena sedela s cenníkom, ktorí majú na nete
@sapetka
blbost je tam moznost obnovit tak, Spermien sa tvoriaci nadalej len je preruseny tok do Ejakulatu.. je aj docasna vazektomia tam je este vyssia moznost opetovneho spojenia..treba si nacitat info je toho ma internet dost.. pri normalnej sa to musi zosit pri docasnej sa uvolnia klipy...moznost oplodnenia je nizsia ale je to vratne
@cabadajovci
@ivca88 môžem sa opýtať na stav teraz po 2-3 rokoch? Si nejaké negatíva? Zmeny? Ďakujem krásne.
Je to nezvratne.