Vcers som si dala zaviest vnutromaternicove teliesko. Lekar mi po zavedeni povedal, ze sa mam pocas ovulacie chranit aj inac, to ma dost prekvapilo, aky by malo potom teliesko vyznam 🙂 stretli ste sa s tym niekto? Tie co mate nehormonalne teliesko, chranite sa aj inac? Dakujem za rady.
Ja som mala mirenu tri roky a sexovali sme stale a stale naplno bez ohladu aky je den a nic sa nestalo....minulich rokoch sa to mohlo stat ale pri teliesku Dana...a uvazujem nad mirenou aj teraz...a uz vobec sa nic neposunie ked je dobry gynekolog a nie amater....
@lubka1983 ja mam praveze Danu, nie Mirenu
@tanickaskorokubikova ja idem na kontrolu o mesiac, do vtedy by mi to nevadilo sa chranit, to ma aj zmysel, ak by sa nahodou posunulo, ale treba sa aj potom chranit? Mozno som dr len nepochopila s tiez myslel iba tento prvy mesiac, ze sa mam chranit...
@jessinocka no neviem...ked sa bojis tak sa chra.ale dava sa to preto aby si nemusela uz ic ine rieit a bolo to pohodlnejsie a lacnejsia antika....ze uz nemusis napr.kupovat gumicky 🙂 pri mirene som sa nebala
@jessinocka no väčšinou sa ženy nijak inak nechránia ale som proste v žiadnom prípade nechcela byť do roka po pôrode tehotná a na potrat by som nešla aj keď pri teliesku je zadarmo.... Proste keby som mohla tak aj všetky formy antikoncepcie naraz by som brala len aby k tomu nedošlo 😀 Ale teraz po roku už nebudem riešiť nič iné, jednak pôjdem na kontrolu a ak by sa aj nejakým zázrakom prihodilo bábo aj napriek teliesku hák už by to nebolo také strašné 🙂
Ja mám danu 2roky.Je pravda, že prvé 3 mesiace sme sa chránili aj ináč, ale potom už nie. Zatiaľ všetko ok tak dúfam, že to aj tak ostane.. 😉
@lubka1983 ahoj aja mam danu ..uz siedmi mesiac ...chvela by som sa len poradit ..satlo sa ty uz niekedy ze ty meskaly krami ?
Ja áno, mám ho prvý rok (dala som si ho hneď po pôrode) a keďže prvú kontrolu budem mať až v decembri či sa neposunulo alebo niečo tak sa do tej doby chránime ešte aj kondómom. Proste mám veľký strach že by som mohla otehotnieť.
@jessinocka