Museli ste si dať vybrať Mirenu?

erikafmx
10. dec 2013

rozmyslam nad nou ale bojim sa dat tolko € za nu a nieze ju budem musiet po par tyzdnoch alebo mesiaco vybrat dakujem za kazdu odpoved

luba28
10. dec 2013

porozpravala by som sa s gynekologom,on bude vediet,ktora je najlepsia a najvhodnejsia,....

bianka0111
10. dec 2013

ahoj, ja som mala Mirenu po prvom tehotenstve, nemala som s nou žiadne problémy, menzes som ledva mávala, bolo to pohodlné, žiadne zábudanie na užitie tablety...ja som si ju síce dala vybrat zhruba po roku, ale nie zo zdravotných dóvodov, ale preto, že ja mám aknoznu plet, a ja som potrebovala silnejšiu HAK koly akné...Mirena je podla mna super...keby nemám problém s pletou, určite by som si ju nevybrala...

1nyx11
10. dec 2013

ja som mala 4 roky potom som dala vybrat a ani som o tom nevedela týzden po som dostala menzes a hned dalsí mesiac som bola tehu. teraz mam znova. mna bolelo len po zalození oba razy ako pri menzese a tiez nemavam vôbec menzes. som spokojna ziadne vykyvy nalad, bolesti a hlavne ziadne vlozky.. 😉

emanka
10. dec 2013

Ja som si ju dala vybrať po 5 mesiacoch, neustále som krvácala. Vyzeralo to takto - 3 týždne menštruácia, týždeň špinenie, 1 deň normálny, 3 týždne menštruácia, týždeň špinenie, 1 deň normálny....celých 5 mesiacov! Už som nemala na to nervy a išla von.

brumcaky
12. dec 2013

Mam mirenu uz vyse dvoch rokov a maximalna spokojnost, ziadne tazkosti. Dala som si ju nasadit hned po sestonedeli. Na pleti nevidim rozdiel, je ako predtym, menstruacia skoro ziadna - len spinenie aj to kratkodobe (stacia mi uplne intimky) a co je pre mna najdolezitejsie nemam PMS ako pri tabletkach.

mananenka
12. dec 2013

Ahoj..ja ju mám vyše roka..mesačná návšteva je ozaj riadna..aj 10 dní v kuse...nepatrím žiaľ medzi tie, čo by ju pri Mirene nemali mať vôbec..už rok čakám že sa to upraví,ale nič...a už týždeň pred mávam krčne..takže o mrche viem tak cca 3 týždne počas jedného mesiaca...ach jo...pleť sa mi kúsok zhoršila..občas som jak taká nástka..ale tak stále mám nádej,že sa tu upraví..síce už verím tomu rok..no uvidím ešte..ešte som sa nenakopla,že by som rozmýšľala dať ju von...ono podľa mňa je to individuálne,komu jak sadne..tak ak sa rozhodneš,tak ti prajem aby si bola z tých šťastnejších 😵

melanka21
23. dec 2013

Po necelcyh 4 mesiacoh isla von, neustale krvacanie, bolesti hlavy. Islo mi to na nervy. Uz nikdy viac, danu mi lekar neodporucal uz vobec, vraj silnejsie krvacanie.

veronavanes
23. dec 2013

Ja mam tiez mirenu asi vyse roka a tiez to je vselijake. Par dni spinim potom 5 dni nic a potom zase tyzden krvacam. Tiez mam bolesti v podbrusku a prsia ani nehovorim ako ma bolia. Tiez zvazujem ze si ju dam vytiahnut.len sa obavam toho vytahovania lebo ma budu musiet uspat,nakolko mne to horkotazko daktor zaviedol.mam nejak pokrutenu maternicu. ☹ to bolo horsie ako 2 cisarske co som mala. Zelena som odtial vysla.

lubka1983
23. dec 2013

ja som mala mirenu 2 a pol roka a kvoli tomu,ze som mala velmi velmi silnu ms.zavedenie pohoda ms hned prestala ,ale potom prisla trvala 3tyzdne tyzden pokoj,potom zasa krvacanie 15 dni uz som nato nemala nervy a chceli sme aj babo....

katrin21
23. dec 2013

kamoska si ju musela dať von asi po roku.. komplet jej vypadali mihalnice, stale spinila, kadejako krvacala.. je to pekne svinstvo ta mirena.. lekar jej to ani nechcel vybrať, ze po roku je skoro, darmo ho presviedcala, ze ma svoje problemy z toho urcite, hlavne tie mihalnice, to bol des... ( inak mava krasne, dlhikánske) .. no a nakoniec vystihla chvilku, ked bol na dovolenke a ta co ho zastupovala jej to vybrala 🙂ˇa odvtedy ma pokoj a mihalnice hned zacali rast a spinenie prestalo 🙂