Môžem po vložení telieska 9 dní krvácať?

klarka2122
19. sep 2024

Ahojte baby vie mi niekto poradiť už 9 dní krvácam stále mám bolesti hlavy od vtedy čo mi založili vnútorné teliesko Vojax neviem či je to normálne mám to po prvý krát a neviem či mám ísť si to vybrať radčej alebo to nechať že to samo prestane ale aj bojím sa aby som nemala nejaké iné ženské problémy nejaké prosím poraďte mi ak s tym ma niekto skúsenosť a vie o tom niečo dakujem vopred za každé info.

anjelicek26
19. sep 2024

Aj dva-tri mesiace mozes spinit... ale boliet by to nemalo... ja som spinila asi tri tyzdne, potom som mala 4,5 roka pokoj a slabulinku MS, stalo to za to...

natalkasimonka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikdenikto
19. sep 2024

Mozes kľudne aj mesiac krvácať. Bolenie hlavy je tiež taký vedľajší účinok ktorý by mal do pár dni odozniet ale neviem poradiť. Ja som nemala žiadne problémy ale krvácala som zo začiatku dlho. A bolo to také že 2 dni áno, 3 dni nie, 4 áno, 2 dni nie. Kým sa to ustálilo bolo to myslím aj 2 mesiace.

klarka2122
autor
19. sep 2024

@anjelicek26 to vážne a to môžem toľko špinit až dva tri mesiace ? nie je to uz prehnane ?😳

klarka2122
autor
19. sep 2024

@nikdenikto No neviem no a čo ti povedal tvoj gynekológ ked si išla na kontrole po mesiaci ?

lasona
19. sep 2024

Ja som stále spinila, teraz je to už trochu lepšie, ale bez intímky nemôžem fungovať. Mne sa prvý krát teliesko posunulo. Museli mi to naspäť aplikovať. Normálne ma uspali, a dali na miesto. Na kontrole mi to doktorka zistila, aj ma bruško pobolievalo. Teraz už je všetko ôk. Menzes nemám...Sém tam iba špinenie. Ale vytok mam každý deň, to mi ide trosku na nervy, snáď sa to ustáli.. ja mam levosept teliesko

nikdenikto
19. sep 2024

@klarka2122 zrovna mi vyšla kontrola keď som nekrvacala. Ale povedal mi že je to úplne normalne prvé týždne. Skontroloval teliesko ultrazvukom či je na mieste.