Ahojte babi, chcem sa spýtať ze keď mam cca dva týždne bolesti v podbrušku tak ci je to v poriadku. Mam priateľa a ktorým si dávam pozor a používame ochranu. Odkedy mam antiku (od decembra) tak v podstate skoro vôbec nemám menštruáciu. Lekár mi povedal ze to je v poriadku,ale moc tomu neverím. Co môže spôsobiť tu bolesť v podbrušku? ( mala som dve interupcie nemôže to byť s toho?)
samozrejme, da sa otehotniet aj cez antikoncepciu, v pribalovom letaku (pripadne na nete) si vies pozriet, co moze znizit ucinok antikoncepcie a ako sa vtedy chranit..
@januska12323 spravila som si minuli týždeň a bol negatívny
Ale aj tak mam obavu lebo keď niesom tehotna a užívam pravidelne tabletky tak stále mam tie bolesti. 🙁
Ja predpokladam ze tie bolesti nie su z tehotenstva,skor by si mala behnut k dr,ci nemas trebars nejake cysty alebo take daco 🤷🏻♀️
Mozno treba zmenit antikoncepciu. Ale da sa otehotniet aj ked ju beries. Mne sa to tak podarilo 🤷🏻♀️
tak babka nie som, ked uz nas tak volas :(
ale teoreticky mozes otehotniet aj s HATK, najma pokial si napriklad mala ine lieky, antibiotika, vracala, hnackovala atd... ziadna nie je 100%
A bolesti mozu byt cokolvek, PMS, creva - crevne problemy, mocove problemy... endometrioza... len zopar nahodnych prikladov, ani jedno nemusi byt Tvoj pripad. Cize ak su pravidelne a silnejsie, asi by som si urobila dennik, ci je nejaka logika a sla k doktorovi
Sprav si test a uvidíš.