čaute baby, mám takú otázku - prosím zdržte sa hlúpych komentárov, prisla som si sem po radu...mám dlhodobého priatela. Neužívam antikoncepciu ani nepoužívame ochranu, nikdy sa nespraví do mňa no niekedy máme sex aj 3x po sebe. Myslíte, že aj tak možem otehotniet? Dakujem za vase nazory :P
Urcite ano
Samozrejme
Áno, pri opakovanom prerušovanom styku, najmä ak sa partner nevycikal a neumyl, môže žena otehotnieť.
Áno
sanca na otehotnenie je vzdy, ak mas sex... potom to zalezi aj od kazdeho paru, su zeny ktore len vidia trenky a su tehotne a ine sa mozu snazit a nedari sa, takze tazko odhadnut, do ktorej kategorie patrite vy a aka je sanca/riziko
šanca je dosť vysoká na otehotnenie, najmä ak idete 3x po sebe
Samozrejme a šanca je vysoká ak idete 3x
Samozrejme. Tak vznikol môj druhý syn 😁
Samozrejmeeeeeeeeeeee, hlavne ked máte sex v čase ovulacie, takže bacha na to 🙂
A ešte ked idete na to 3xpo sebe bez umytia sa... ufff, to riadne riskujete.
A aky mas nazor ty a tvoj priatel na tuto metodu?
U nas to 10 rokov funguje, ale sanca tam je aj keby len raz zaz zasunul.
😂😂😂mohla by som o tom napisat knihu😅
Šanca, že takto otehotnieš, je veľmi vysoká!!!
Takto podla mna sanca je a dost velka. V mocovej rure mozu ostat spermie. Ak je to skoro po sebe, nie ze rano a vecer.
My toto praktizujeme uz pomaly 20 rokov, s vynimkou pol roka HAK a 4 tehotenstiev, dokonca po potvrdenej ovulacii ideme aj na ostro a z prerusovaneho nikdy tehotenstvo nebolo ani zo sexu po potvrdenej ovulacii. Ale sli sme uz aj v den pozitivneho ovu testu takto, ze sa spravil von a nic. Ale vzdy sme sli len 1 kolo v 1 den.
Tipujem ze strvtina deti z modreho konika sa zarobila po prerusovanej sulozy 😂😂😂 je to jednoduche - mas nechraneny sex= mozes otehotniet.
Ano mozes.
Šanca sice mensia, ale môžeš.