Môžem otehotnieť i napriek tomu, že máme prerušovaný sex?

5. sep 2023

čaute baby, mám takú otázku - prosím zdržte sa hlúpych komentárov, prisla som si sem po radu...mám dlhodobého priatela. Neužívam antikoncepciu ani nepoužívame ochranu, nikdy sa nespraví do mňa no niekedy máme sex aj 3x po sebe. Myslíte, že aj tak možem otehotniet? Dakujem za vase nazory :P

gejb
5. sep 2023

Šanca sice mensia, ale môžeš.

mimi3008
5. sep 2023

Urcite ano

januska12323
5. sep 2023

Samozrejme

monro
5. sep 2023

Áno, pri opakovanom prerušovanom styku, najmä ak sa partner nevycikal a neumyl, môže žena otehotnieť.

simonkazga
5. sep 2023

Áno

cookie29
5. sep 2023

sanca na otehotnenie je vzdy, ak mas sex... potom to zalezi aj od kazdeho paru, su zeny ktore len vidia trenky a su tehotne a ine sa mozu snazit a nedari sa, takze tazko odhadnut, do ktorej kategorie patrite vy a aka je sanca/riziko

spadnutaslivka
5. sep 2023

šanca je dosť vysoká na otehotnenie, najmä ak idete 3x po sebe

luliu
5. sep 2023

Samozrejme a šanca je vysoká ak idete 3x

candii
5. sep 2023

Samozrejme. Tak vznikol môj druhý syn 😁

zenulkaaa
5. sep 2023

Samozrejmeeeeeeeeeeee, hlavne ked máte sex v čase ovulacie, takže bacha na to 🙂
A ešte ked idete na to 3xpo sebe bez umytia sa... ufff, to riadne riskujete.

kitycat
5. sep 2023

A aky mas nazor ty a tvoj priatel na tuto metodu?

rebrambora
5. sep 2023

U nas to 10 rokov funguje, ale sanca tam je aj keby len raz zaz zasunul.

tenerifka
5. sep 2023

😂😂😂mohla by som o tom napisat knihu😅

h2
5. sep 2023

Šanca, že takto otehotnieš, je veľmi vysoká!!!

nevenka
5. sep 2023

Takto podla mna sanca je a dost velka. V mocovej rure mozu ostat spermie. Ak je to skoro po sebe, nie ze rano a vecer.
My toto praktizujeme uz pomaly 20 rokov, s vynimkou pol roka HAK a 4 tehotenstiev, dokonca po potvrdenej ovulacii ideme aj na ostro a z prerusovaneho nikdy tehotenstvo nebolo ani zo sexu po potvrdenej ovulacii. Ale sli sme uz aj v den pozitivneho ovu testu takto, ze sa spravil von a nic. Ale vzdy sme sli len 1 kolo v 1 den.

selena_luna
5. sep 2023

Tipujem ze strvtina deti z modreho konika sa zarobila po prerusovanej sulozy 😂😂😂 je to jednoduche - mas nechraneny sex= mozes otehotniet.

vanilkovazmrzka
5. sep 2023

Ano mozes.