Môžem otehotnieť, aj keď mám zavedené teliesko?

monita12345
8. apr 2024

Dobrý večer, týždeň po zavedení telieska som mala s priateľom pohl.styk , aj napriek teliesku sme sa chránili no bohužiaľ ochrana sa roztrhla ...Je tu šanca,že môžem otehotnieť? Taktiež by som sa chcela opýtať ako to je po tom zavedení telieska ( ja mam konkrétne danu). Doktorka vravela že krvácanie by malo byť tak max 10 dní..po 2 dňoch bolo silnejšie,potom to ustúpilo ..Nekrvácala som asi 3 dni no momentálne som začala mať neskutočne krče v bruchu a tiež som začala krvácať...môže ísť o menzes? Mal mii prísť až 20teho tak preto neviem či ide o to alebo je nejaký problém so založením

dadka1997
8. apr 2024

@monita12345 toto je dôležitá otazka na doktora

thirstymonk
8. apr 2024

@monita12345 Život si nájde cestu: https://tvnoviny.sk/domace/clanok/117904-babaet... :D
Jednoduchá odpoveď pre všetky zúfalé ženy: Ak si mala sex (akýkoľvek), áno, môžeš byť tehotná. Aj keď tvoj partner mal tri kondomy na sebe, uživaš antiku a urobil sa na vankúš.
Však už nemáte trinásť (dúfam). Tak čo čakáte? Plazmovú telku?

pukanec123
8. apr 2024

@monita12345 s hormonalnym telieskom by mala byt mizivá šanca na otehotnenie aj v prípade ak by ste sa nechranili aj ďalšími metódami, nič však nie je na 100%.
Ja som po zavedení mala brutálne rozhádzaný cyklus, upravilo sa to po pól roku.

andrejka1974
8. apr 2024

Mne sa stalo že teliesko sa uvoľnilo a ja som otehotnela nie vždy sa udrží na mieste ja som ho potom už mať nemohla

monita12345
autor
9. apr 2024

@pukanec123 Ja mam nehormonálne teliesko... no tak pevne verím ,že aj u mňa ide o rozhádzany cyklus 🙂

ibatanecnica
9. apr 2024

tak žiadna ochrana nie je 100% ná. Ale toto ti najlepšie zodpovie lekár