Môžem fajčiť počas užívania antikoncepcie?

pucastle
17. dec 2020

Ahojte, ja sa chcem len spytat.. moze sa pocas uzivania antikoncepcie fajcit? Ak budem sposobi mi to nieco?
Dakujem Vam za rady A zelam krasny vecer

nelca0510
17. dec 2020

@pucastle skus Google. Tam je to detailné popísané.

hettinka
17. dec 2020

@pucastle veľmi nebezpečná kombinácia.

monca0021
17. dec 2020

@pucastle nemalo by sa.. je to na tvoje riziko,
antiku beriem uz cca 7 rokov kazdehoo pol roka-rok chodim na krv kvoli zraazanlivosti a podla toho urci ci pokracujem v rovnakej antike alebo inej. fajciari maju zlu zrazanlivost krvi. no ja fajcim a beriem aj antiku zatial som zle vysledky nemala no vzdy je to uz len na tvoje triko, takze ak fajcis len obcas prestan uplne a mas pokoj😀

zuzka251
17. dec 2020

Zalezi, kolko cigariet vyfajcis a kolko mas rokov.. To riziko ATE stupa najma ak mas po 35r

petamich
17. dec 2020

no ja som brala antikoncepciu a fajcila som (a to som nebola silny fajciar max. 4-5 denne) a skoncila som s trombozou, sice sa nikdy nepotvrdilo, ci to bolo prave tym ale nie nadarmo letak o tom hovori ;) uz by som tuto kombinaciu nezopakovala, nehovoriac o tom, ze po tromboze uz beztak antikoncepciu brat nemozem

majamat
18. dec 2020

je to na tebe,a kos a rozhodnes. nikto ti trhat cigu od ust nebude.
no to, ze je to riziko, je zname. HAK moze naozaj sposobit komplikacie a ak sa k tomu prida nieco, s cim riziko stupa, potom to nemusi dopadnut dobre.

nikanikk
18. dec 2020

Brala som antikoncepciu a fajcila som krabicku denne vyse 10 rokov, ale bola som mlada a hlupa a s dnesnym rozumom by som to uz neriskovala. Mala som stastie, ze sa mi nic nestalo.

ice8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pucastle
autor
19. dec 2020

Nefajcim vela ani nie krabicku denne ale fajcim no.. a mam 21 rokov.. tak dufam, ze mi to nejak neublizi a doktor je konfortovany 🙂