Ahojte, ja sa chcem len spytat.. moze sa pocas uzivania antikoncepcie fajcit? Ak budem sposobi mi to nieco?
Dakujem Vam za rady A zelam krasny vecer
@pucastle nemalo by sa.. je to na tvoje riziko,
antiku beriem uz cca 7 rokov kazdehoo pol roka-rok chodim na krv kvoli zraazanlivosti a podla toho urci ci pokracujem v rovnakej antike alebo inej. fajciari maju zlu zrazanlivost krvi. no ja fajcim a beriem aj antiku zatial som zle vysledky nemala no vzdy je to uz len na tvoje triko, takze ak fajcis len obcas prestan uplne a mas pokoj😀
Zalezi, kolko cigariet vyfajcis a kolko mas rokov.. To riziko ATE stupa najma ak mas po 35r
no ja som brala antikoncepciu a fajcila som (a to som nebola silny fajciar max. 4-5 denne) a skoncila som s trombozou, sice sa nikdy nepotvrdilo, ci to bolo prave tym ale nie nadarmo letak o tom hovori ;) uz by som tuto kombinaciu nezopakovala, nehovoriac o tom, ze po tromboze uz beztak antikoncepciu brat nemozem
je to na tebe,a kos a rozhodnes. nikto ti trhat cigu od ust nebude.
no to, ze je to riziko, je zname. HAK moze naozaj sposobit komplikacie a ak sa k tomu prida nieco, s cim riziko stupa, potom to nemusi dopadnut dobre.
Brala som antikoncepciu a fajcila som krabicku denne vyse 10 rokov, ale bola som mlada a hlupa a s dnesnym rozumom by som to uz neriskovala. Mala som stastie, ze sa mi nic nestalo.
Nefajcim vela ani nie krabicku denne ale fajcim no.. a mam 21 rokov.. tak dufam, ze mi to nejak neublizi a doktor je konfortovany 🙂
@pucastle skus Google. Tam je to detailné popísané.