Dobrý deň chcem sa spýtať, je možné ze som tehotná ak beriem antikoncepciu? Zatial menštruácia mi nemeška ale stalo sa ze som zabudla užiť antikoncepciu v tu istú hodinu ako ju užívam :-/ citim sa nieko divne mam,aj výtok nesmrdi ani nic podobné len je biely taku husty ako to mam vysvetliť 😲., ďakujem za odpoveďe 👶
Libawet, dakujem za odpoveď dnes si spravím test a dam vediet 🙂, us dva roky užívam antikoncepciu tak uvidim co ukáže test 👏
@livia54 v pripade zabudnutej tabletky treba nasledovat navod v pribalovom letaku. Su rozne druhy tabletiek. Kazdopadne ak si uzila zabudnutu tabletku do 12 hodin od zvycajneho casu, tehotna velmi pravdepodobne nebudes. Vytok moze aj normalny fyziologicky ( niektore zeny maju tento druh vytoku pred menstruaciou normalne), ak sa vsak prida svrbenie ci palenie, alebo bolest pri sexe, pojde pravdepodobne o mykozu. Na tu sa vkladaju Canesten tablety a natiera sa kremom. Prip. navstiv gynekologa, ten ti poradi najlepsie.
Mam aj bolesty akokeby som mala menštruáciu,stále som unavená...snad to bude 👶🙏
@livia54 ak ju užívaš pravidelne, a len raz vymeškáš, tak užiješ na druhý deň v obvyklý čas. Tehotenstvo by to byť nemalo ( aj keď , ako sa vraví, keď ten " hore dá, aj motyka vystrelí " ). Ak nie si si istá, urob si test. Ten výtok - môže byť práve z užívania HAK, je to chémia do tela navyše a úplne rozhodí celý prirodzený ženský cyklus.