Zdravím. Chcem sa opýtať či môžem byt tehotná keď pravidelne používam atk. Deň pred menštruáciou sme mali s partnerom pohl.styk a on sa do mna urobil. 6 dni po tom som začala pociťovať mierne bolesti v oblasti krížov.
Myslite že je nejaká šanca aby som bola tehotná napriek užívania atk a ešte keď som mala deň pred ms?
Pochybujem, veľmi malá pravdepodobnosť
Ak si mala sex, vždy môžeš byť tehotná (je to síce malá pravdepodobnosť vzhľadom na deň cyklu a antikoncepciu, ale nie je to nemožné).
A to si myslíš podľa bolestí krížov? Síce atk. nie je 100% ale ak ju užívaš ako máš, tak je šanca veľmi malá. A kríže môžu bolieť z 1000 iných dôvodov, to zrovna nejaký príznak tehotenstva nie je.
moja kamaratka otehotnela pocas antikoncepcie....
neverím, že si tehotná... lieky ťa chránia aj počas 7 dňovej pauzy... keď si atk brala pravidelne, nevynechávala si dni, nebrala si ich hocijako, tak tehotná nebudeš ... väčšina dievčat čo otehotnie, tak ju berú hocijako
@zoe09 presne ako pise
@diaalex
Ak uzivas antikoncepciu pravidelne, nevynechavas tabletky, nevracala si a ani si nemala hnacky, riziko otehotnenia je minimalne.
Ja som brala tabletky 7r, 4r a teraz naposledy 4r. Stale sme sli na plno, ziadne "davanie si pozor". Naco? Ved tabletky su na to, aby si si to s partnerom uzila a nemusela si davat pozor
Boze, zenske... 🙆
Nie, urcite nie si tehotna, na to tu antikoncepciu uzivas 🙂
Bolest krizov 6 dni po styku urcite nie je priznak tehotenstva 😁
@veronikaszabova ďakujem baby ukludnili ste má lebo teraz babo mi naozaj nepríde vhod, aj keď čo čítam niektorým ženám sa to naozaj stalo 😉 ďakujem ešte raz 😊
@stanulik33 Presne toto som aj ja chcela napísať. 👍
Sestra otehotnela aj napriek uzivaniu atk, mala vtedy virozu a uzivala aj ine lieky - pravdepodobne oslabili funkcnost atk. Nevracala, nehnackovala. Ale u teba si myslim, ze sanca je naozaj skoro nulova.
@gayano ak uzivala antibiotika, mala pouzit aj inu ochranu.
@veronikaszabova mala 🙂
skor je to ovulacia ako tehotenstvo,,, datum tomu zodpoveda,
@evinkakub ovulacia, ked uziva antikoncepciu?
Antikoncepcia blokuje ovulaciu
Nie nie si tehotná, ak užívaš antikoncepciu pravidielne, nebola si chorá, nemala silné hnačky alebo zvracanie, nie si tehotná...
@veronikaszabova jaaaaj, jasne ze nie, ja som nejako uplne zabudla ze sa bavime o antikoncepcii,,,, stale osm len mala v hlave ze bolesti par dni po menstruacii,,,, tak preto ma napadla ovulacia,,, sorry
@zoe09 nie, nie si tehotna, ak pravidelne a poctivo uzivas antikoncepciu. Chranena si aj cez 7 dnovu pauzu.
Vies naco sluzi abtikoncepcia? --- blokuje ovulaciu. Ked nie je ovulacia, nie je vajicko, nema sa co oplodnit
@zoe09 popravde aj hej... v podstate aj počas menštruacie bežne sa stáva že žena otehotnie.. a žiadne antikoncepcia nie je 100%... síce pravdepodobnosť je malá obzvlášť v spojení tých dvoch súvislostí... ale možné to je... počkaj si a ak bude dlhšie meškať alebo sa ti nebude niečo zdať tak si sprav test... ak vyjde negatívny a ty budeš stále nervózna a neistá tak zájsť k dr. je najmenej...