Môžem brať antikoncepciu tri mesiace bez prestávky?

lenunik29
6. jún 2021

Ahojte chcem sa opýtať ci môžem 3 mesiace vráť antiku bez prestávky ci to neškodí ďakujem

nikpa
7. jún 2021

@lenunik29 Zdrave to nie je. Ak potrebujes 1 mesiac bez menštruácie ok ale 3?? Pozor aby si si na to nezvykla. Kamoška toto robila asi pol roka a skončila v nemocnici.

hennyinnsbruck
7. jún 2021

@nikpa koli čomu skončila v nemocnici?

@lenunik29 bežne bravam antikoncepciu 3 mes bez prestávky... 😊

janai1
7. jún 2021

@lenunik29 môžeš

s_a
7. jún 2021

Veď nie je to práve o tom, že sa má brať pravidelne?🤔

janai1
7. jún 2021

@s_a ona sa pýta ci si musí robiť 7 dňové prestávky aby mala "menštruáciu" alebo môže tých 7 dní vynechať a hneď brať druhý blister

sirka9
7. jún 2021

pravidelne som to praktizovala na leto, v jun, jul, august, alebo jul, august, september. kludne mozes. aj ked to nie je uplne idealne. ale stat sa ti nema co, pokial si zdravotne v poriadku. max budes viac nafuknuta

lenunik29
autor
7. jún 2021

@nikpa okik diki tak vyskúšam bez prestávky lebo ks koli tomu ze som brala antiku a my chutilo omnoho viac jest a keď som vysadila mi vôbec nechutilo už

littlebubble
7. jún 2021

Môžeš.Ajtak žena normálne nemenštruuje.Mne po dlhšej pauze (bez prestávky) MS neprišla 3 mesiace 🤷 počas pauzy (7dní).

To bol jediný problém :D alebo nebol 😂🤷?

lenunik29
autor
8. jún 2021

@littlebubble Véd to. No práve keď som začala regulon brat mi chutilo strašne jest a jak som dala prestávku už nie

katulienkax
8. jún 2021

toto je strasne individualne, ja som si s antikou chcela posunut ms a tak som pokracovala v druhom baleni a ta ms prisla napriek tomu. Nie kazde telo sa da oklamat. Ked som pred rokmi brala inu antiku tak s tou to fungovalo. Ale to moze byt aj vekom u mladsich zien mozno to oddialenie funguje u nas starsich si to telo prebojuje ze tie kramy chce napriek tomu. Ale ja mam v poslednom case len 2 dni ms ( mozno tiez vekom uz ) takze to nejak prezijem