Môže Dienorette ovplyvniť moju náladu?

lilik7
11. máj 2013

po pôrode som začala uživať dienorette a odvtedy som vybušna a naladova pokial som ju nebrala som bola 32 rokou flegmatik 😒 ďakujem

jankafa
11. máj 2013

Môže, ale môže to byť aj únavou, keď sa staráš o dieťa nemáš čas sa poriadne zregenerovať...

dulkagabulka
12. máj 2013

Samozrejme, že môže...napriklad niektore HAK môžu byť spúšťačom veľmi silných depresií ..
skús prečítat toto
http://ona.idnes.cz/antikoncepce-pro-mladistve-...

penelope2066
14. máj 2013

Pri akejkolvek HA je to mozne.Ja som zacala Dienorette brat minuly mesiac a odvtedy mam stale menstruaciu,bolesti v podbrusku a krce.Tak som ju v sobotu vysadila aj napriek tomu,ze som nedobrala ani prvy blister.Vo strvrtok idem ku gynekologovi nech mi predpise nieco ine.

klincek
14. máj 2013

kombinacia unavy z maleho dietata a hormonov (este k tomu umelych) je vrazedna vec, mam odskusane a bolo to fakt zle ☹ . hod to svinstvo do kosa a ak mas odvahu, skus ine tabletky. ak nie, daj si par mesiacov cas, ci sa to nezmierni samo, pripadne tie nalady skus tlmit niecim prirodnym (Persen, Hypnox), samozrejme docasne.
mne trvalo vyse roka, kym som sa po porode spamatala. a lekar mi ako atk poradil Mirenu, zatial to s nou vyzera celkom dobre, tak snad sadla..sice tiez hormony, ale vraj nie AZ taky humus 😉

rulienka
31. máj 2013

ja ju beriem uz 4 mesiac a mam pocit ze som z nej coraz viac unavena, presne aj tie nalady, to je nIeco hrozne, prsia ma bolia stale, a pribrala som

iveska
7. jún 2013

ja som ju brala ,,len,, 2 dni a bolo mi z nej neskutocne zle, myslela som ze odpadnem , tak som ju hned prestala brat :(