Dobry den chcem sa opytat v oktobri som mala zisteni MA 27.10 sa mi spustilo cistenie, vycistila som sa sama bez kyretu.prebehlo to tak normalne tyzden silne krvacanie a potom asi 2tyzdne spinenie. Kontroly u doktora boli vsetky ok.
5 tyzdnov sme s manzelom dodrzali bez poh.styku.
1.12 sme mali chraneny sex a ale zlyhala ochrana nevedeli sme ako co tak sme sli do lekarne odporucili mi tabletku ELlaOne- tabletku som uzila bez nejakych problemov. I ked lekarnicka povedala ze je minimalna sanca otehotniet, len ja sa bojim ze by sa to mohlo zopakovat tak som ju radsej vzala, nemala som nijake zle sprievodne stavy mensia migrena iba.
4.12 som dostala krvacanie len teraz neviem s mojou gynekologickou som bola dohodnuta,ze ked mi pride 1menstruacia po potrate pridem na kontrolu a vlozi mi Mirenu. Avsak neviem ako postupovat kedze som uzila tabletku ,,PO” ci toto krvacanie je uz menstruacia alebo len priznak tabletky.
Moja gynekologicka ma dovolenku preto sa obraciam s prosbou na vas ak by niekto sa vyznal do problematiky alebo mal osobnu skusenost, samozrejme budem ju hned kontaktovat ked bude na ambulancii
dakujem .
@anjelicek26 ahoj dakujem krasne, chcem sa len opytat ci nieje problem s tym ze som uzila aj tabletku ,,PO” ci to nemoze nejaky problem spravit… bolesti ako takej sa veru nebojim 🙂 skor ci by nemohli byt este nejake zbytocne komplikacie
Robíš si problémy sama sebe
@manusik boze hupe zeny...moja skusenost z mirenou...mala som 3 roky potom som dostala zapal a teda museli Dr. vybrat aaaa potom po par rokoch...haa chcem dieta..a dlho sa nedarilo,potom ked sa podarilo tak mimomaternicove viac krat,bohuzial prisla som o oba vavajcovodytakze potom samozrejme tehotenstvo neprichadzalo do uvahy bez pomoci Reprodukcnych centier...takze moja skusenost je-mirena urcite nie,ak by som to mohla vratit spät tak si dam radšej tabletky.. takze za mna Milena urcite nie ,lebo neskor ak budeš chciet mat deti tak moes mat problem ako ja a ine zeny..za mna teba MIRENA NIE!!!ale teda je to na kazdej zeny ako sa rozhodne...
@michaelamiako aj tabletky spôsobujú riadnu šarapatu. Biznis lekárstva. Dobrý pacient je chorý pacient
@michaelamiako ja bohuzial tabletky nemozem, mam 2 deti odporucili mi pri mojom stave bud sterilizacia alebo mirena… dakujem za tvoj nazor viem ze kazda zena je ina a inak znasa veci… verim ze si uz ok ;) pekny den
@manusik ja som mala 4.5 roka, potom tiež zápal.. ale to sa ti môže stať bohužiaľ kedykoľvek .. ja nemôžem tabletky,zistili mi dve mutácie zrazanlivosti krvi. Ani mirenu mi už lekár nedá.. muž bol na jar na vasektomii...takže vybavene...
@anjelicek26 tak aj tak super ste to poriesili 🙂 ved vzdy je nejaka cesta, clovek ked nevyskusa nevie uvidim ako budem ja na to reagovat, dik za tvoju spravu
Ak krvácas tak je krcok otvoreny a vie ti ju vložiť. Daj si ibuprofen a chod. Mňa to zavádzanie bolelo.