Dobry den, mam rok a pol zavedene teliesko Mirena. Doterat ziadne bolesti okrem zavadzia. Menzes nemam takmer ziadny ale na sone mi doktor nasiel cystu 3 cm ze urcite to sposobila mirena. Mam stale tupu bolest v podbrusku neviem ci to cysta ale mam aj hpv a Lsil ci to moze byt aj to.
Vraj sa s takouto cystou zatial nerobi nic. Zmizli vam? Alebo zvacsili? Neviem ci mam dat von alebo pockat?
Takáto cysta je nič, nerieš
@minenkak dakujem krasne. Pred pol rokom tam este nebola a teraz zacalo boliet podbrusko a krize preto riesim ci aj cysta moze sposobit alebo to je nahoda
Podbruško môže aj z mireny bolieť,mne sa cysta robí raz na jednom vajecniku potom na druhom,tak občas idem na kontrolu,ale jedna mi už pukla a bola som na operácii asi bola krvavá,to sa proste robí
@minenkak dakujem za info. Uprimne vysetrovala ma ina lekarka robila mi kontrolnu cytologiu koli zlym vysledkom a spomenula som jej bolesti a obcasne krvacanie mimo cyklu tak pozerala sonom ci je mirena dobre ulozena a nasla cystu. Nepovedala nic len to sa z mireny robi a nic sa s tym nerobi..
Ja mám mirenu už sedemnásť rokov a cysty až posledné tri roky