Mirena - skúsenosti

sivana09
8. aug 2022

Ahojte, isla som za gynekologom s požiadavkou, že by som chcela jednozlozkovu HAK, ktoru by som mohla brat nepretrzite, aby som sa vyhla menstruacii. Odporučil mi namiesto toho teliesko Mirena. Citam o tom, ze niekolko mesiacov po zavedeni je vkuse spinenie... To ma desi, mali ste to tak aj vy? A ze menstruacia nemusi zmiznut uplne. Ja mam ťažký pms, bolestivu silnu a dlhu menstruaciu, v podstate polovica kazdeho mesiaca v prdeli, som nepouzitelna.

elizabet173
8. aug 2022

@sivana09 je to u každej iné, ja som špinila len chvíľu a len pri prvej, menzes nemám vôbec už roky.

kukulienka83
8. aug 2022

U mňa tiež spokojnosť. Špinenie zo začiatku trochu pár mesiacov a odvtedy nič. Nemám ms vôbec , teraz mi ju akurát menil v júni po 5 rokoch a klop klop zase špinenie už iba 1 deň a odvtedy pokoj

sivana09
autor
8. aug 2022

@kukulienka83 prosím ta, co u teba znamenalo ze zo zaciatku par mesiacov spinenie? Par mesiacov nepretrzite spinenie, ci spinenie v case menstruacie?

kukulienka83
8. aug 2022

@sivana09 nie nepretržite... To určite nie, ale spätne už neviem či to bolo presne v čase ms, alebo sa to sem tam objavilo... To si už fakt tak presne nepamätám