Mirena - skúsenosti?

aminak
6. mar 2019

Ahojte chcem sa spýtať či máte skúsenosti s telieskom Mirena? Keďže som ešte nerodila tak neviem či to je vhodne ...gynekológ vo Viedni mi to poradil že veľa mladých dievčat si to tu dáva zaviesť ale neviem či je to správne .... Poraďte prosím ďakujem 🙂

barunka.k
6. mar 2019

@aminak zdravim neviem či je vhodná až po pôrode lebo ja už som rodila ale ja ju mám a zatiaľ spokojnosť....mám ju štvrtý mesiac zavedenú...mávala som dosť silne bolesti pri menštruáciu ktoré teraz už nemávam...takze snáď len výhody bude mat...

mio17
6. mar 2019

@aminak ja som mala tiež mirenu po porode a pokial mám spravne info tak pre tie čo nerodili to nedávajú (aspon u mojho gynekologa) a píšu to tuším aj v príbalovom letáčiku

adri1221
17. mar 2019

Ahojte mam danu,a je nanej Meď na teliesku....lietadlom cestujem ,budemi to pipat pri kontrole skenerom?Prosim odpoved od takej osoby ktora mala...a letela...

zutera
20. mar 2019

Já mám Mirenu rok.S počatku nějaké špinění,pak klid a ted po roku jsem špinila skoro 3 tydny pak se to samo upravilo a ted mam zas klid.Občas nějaký vytok,nafoukle bruško,ale celkovo v globale to není nic nesnesitelného.Já mám Mirenu ze zdravot.duvodu.Měla jsem dost škaredou endimetriozu,Mirena mě dost pomohla,takže toto je pro mě malina 😉

zaarka1
24. mar 2019

@zutera kupim mirenu

sevcikovaa
24. mar 2019

Mala som ju 5 rokov ...je super ms nechodila vobec len som pribrala cca 5kg a po vybrati sme otehotneli v ten mesiac bohuzial potrat v 20tt ...treba prestavku cca 3mesiace a plus vitamíny..

donaa111
12. mar 2023

Ahojte chcela by som sa opýtať mam 4 roky mirenu a chcela by som si ju vybrať neviete ako to lekar vyzerá v ambulancii alebo pod narkózov? Ďakujem