Mirena - kolísanie hormónov a zápcha

lenka1209
27. feb 2024

Ahojte zeny...moj problem je ze som uz asi 15 dni velmi nafuknuta netusim ci je to sposobene hormonmi alebo je problem niekde inde ...idem poporiadku...mirenu mam uz rok a daco cely rok to bolo bez problemov kedze som mavala velmi silny menzes a PMS tak som ju mala viac menej doporucenu...na preventivke som bola v Decembri vsetko bolo ok...ale v januari ako mi prisiel menzes ( obcas mam spinenie namiesto menzesu obcas nemam nic ) tak ma akosi viacej boleli vajecniky a na moje pocudovanie menzes trval skoro 13 dni...co nebyvalo max 8 ...potom sa mi logicky posunula aj ovulacia...od konca menzesu az na 9 den som mala tu ovulaciu a po nej asi 2 dni po to zacalo silne bolesti prsnikov dokonca mi z jedneho aj asi 3 kvapky vody vysli take divne bolesti podbrusku bolest krizov a silne naduvanie ale tie prsniky prestali asi 12 den po ovulacii ale zato to naduvanie zostalo a je to dost intenzivne a obtazujuce ....tlaci ma to az na zaludku crevach no hrozne stretli ste sa niekto s tym? Moze az takto nafukovat a tak dlho skrz hormonov?