Ahojte zeny...moj problem je ze som uz asi 15 dni velmi nafuknuta netusim ci je to sposobene hormonmi alebo je problem niekde inde ...idem poporiadku...mirenu mam uz rok a daco cely rok to bolo bez problemov kedze som mavala velmi silny menzes a PMS tak som ju mala viac menej doporucenu...na preventivke som bola v Decembri vsetko bolo ok...ale v januari ako mi prisiel menzes ( obcas mam spinenie namiesto menzesu obcas nemam nic ) tak ma akosi viacej boleli vajecniky a na moje pocudovanie menzes trval skoro 13 dni...co nebyvalo max 8 ...potom sa mi logicky posunula aj ovulacia...od konca menzesu az na 9 den som mala tu ovulaciu a po nej asi 2 dni po to zacalo silne bolesti prsnikov dokonca mi z jedneho aj asi 3 kvapky vody vysli take divne bolesti podbrusku bolest krizov a silne naduvanie ale tie prsniky prestali asi 12 den po ovulacii ale zato to naduvanie zostalo a je to dost intenzivne a obtazujuce ....tlaci ma to az na zaludku crevach no hrozne stretli ste sa niekto s tym? Moze az takto nafukovat a tak dlho skrz hormonov?