Mirena a špinenie

zuzanakaa
10. nov 2024

Ahojte prosím vás mám zavedenú mirenu pól roka s prestávky stále špinim.Mate niektorá skúsenosť s takýmto špinenim či je ešte šanca že to prejde alebo ju radšej dať von? ďakujem za odpoveď

dandulla
10. nov 2024

@zuzanakaa aj ja mám pól roka a sem tam spinim je to normálne

nikiki29
10. nov 2024

@zuzanakaa ja mám 2 mesiace a bez intimky sa ani nepohnem... Už mi to začína pekne vadiť. Keď som mala Mirenu prvý krát, nešpinila som tak dlho 😏

zuzanakaa
autor
10. nov 2024

@dandulla
@nikiki29 no ja tiež len intimka stále ale hovorím si vydržím pól roka a stále žiadne zlepšenie.
@dandulla prosím ťa sem tam myslíš ako každý deň trochu alebo máš aj prestávky? ďakujem za odpoveď

jaond19
10. nov 2024

@zuzanakaa mam Mirenu pol roka a spinenie tento posledny mesiac iba par dni (v case menzesu). Inak som musela mat intimku kazdy den... tak dufam ze uz to tak ostane. Inak mi gyn hovoril ze ten prvy rok to moze byt take vselijake..... Ale tak mne hlavne ide o to nebyt uz tehotna :D to ostatne prezijem

zuzanakaa
autor
10. nov 2024

@jaond19 áno čakala som tiež všeličo ale už sa mi to zdá dlho.Prosim ťa kedy ti ju zaviedli?A teda tento posledný mesiac si to mala tak že si spinila potom prišiel čas menštruácie stále si spinila prešla menštruácia a už máš pokoj?A prajem ti nech ti to tak zostane 🙏

jaond19
10. nov 2024

@zuzanakaa zavedena dakedy zaciatkom mája, skoro kazdy den spinenie, posledny mesiac spinenie prestalo a mala som asi 4 dni v case menzesu (prelom oktobra a novembra). Teraz par dni znova uz ziadne spinenie, tak hadam sa to uz stabilizovalo. Ja som mavala hrozny menzes, bolestivy, silny a zdlhavy (aj 11 dni), cize mna ani to spinenie nejak nerozhodilo...

patta89
10. nov 2024

Mne ju moj dr. zaviedol v januari a prestala som spinit az teraz v oktobri...ale ja kojim, tak neviem ci aj to malo vplyv alebo nie 🤷

zuzanakaa
autor
10. nov 2024

@patta89 kojenie skôr pozastaví teda ja si myslím skôr to bolo tou mirenou a Špinila si každý deň?Ako sa ti to potom upravilo
@jaond19 ja som mala menzes v pohode ale zas keď to máš silné verím že to spinenie je vykúpenie len nie neustále

patta89
10. nov 2024

@zuzanakaa urcite mirenou, lebo odkedy som porodila, tak som nemala menzes, az ked mi zaviedol mirenu, tak som zacala mierne krvacat a spinit...vacsinou som spinila tyzden, potom par dni volno, zasa cca tyzden a tak dookola...iba par dni v mesiaci som mala take, ze nic nebolo...a upravilo sa to same, ani neviem ako po 9m, lebo keby to dalej pokracovalo, tak uz som chcela volat mojmu dr

zuzanakaa
autor
10. nov 2024

@patta89 presne odkedy mi ju dal to začalo a ako ty pár dní v mesiaci bol pokoj inak stále špinenie stále čakám na zlepšenie ako väčšina píše že sa to upraví ale stále nič ešte chvíľu počkám a ak nič pôjde asi von

patta89
10. nov 2024

@zuzanakaa urcite ešte počkaj, ako som písala u mňa to travalo 9m, a už 1,5m nemám nič, žiadne špinenie...takže asi si musí telo zvyknúť, mne dr. aj na začiatku povedal, že je to individuálne niekto aj 6m špiní, niekto aj 1rok

dandulla
11. nov 2024

@zuzanakaa ja počas MS mám spinenie nič viac a potom pokoj takže si myslíš že u každého je to inak