Ahojte prosím vás mám zavedenú mirenu pól roka s prestávky stále špinim.Mate niektorá skúsenosť s takýmto špinenim či je ešte šanca že to prejde alebo ju radšej dať von? ďakujem za odpoveď
@zuzanakaa mam Mirenu pol roka a spinenie tento posledny mesiac iba par dni (v case menzesu). Inak som musela mat intimku kazdy den... tak dufam ze uz to tak ostane. Inak mi gyn hovoril ze ten prvy rok to moze byt take vselijake..... Ale tak mne hlavne ide o to nebyt uz tehotna :D to ostatne prezijem
@zuzanakaa zavedena dakedy zaciatkom mája, skoro kazdy den spinenie, posledny mesiac spinenie prestalo a mala som asi 4 dni v case menzesu (prelom oktobra a novembra). Teraz par dni znova uz ziadne spinenie, tak hadam sa to uz stabilizovalo. Ja som mavala hrozny menzes, bolestivy, silny a zdlhavy (aj 11 dni), cize mna ani to spinenie nejak nerozhodilo...
Mne ju moj dr. zaviedol v januari a prestala som spinit az teraz v oktobri...ale ja kojim, tak neviem ci aj to malo vplyv alebo nie 🤷
@zuzanakaa urcite mirenou, lebo odkedy som porodila, tak som nemala menzes, az ked mi zaviedol mirenu, tak som zacala mierne krvacat a spinit...vacsinou som spinila tyzden, potom par dni volno, zasa cca tyzden a tak dookola...iba par dni v mesiaci som mala take, ze nic nebolo...a upravilo sa to same, ani neviem ako po 9m, lebo keby to dalej pokracovalo, tak uz som chcela volat mojmu dr
@zuzanakaa aj ja mám pól roka a sem tam spinim je to normálne